İstanbul’da En Çok Taşınan İlçeler Hangileri

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Her yıl çok fazla insan şehir içi veya şehir dışına taşınmak zorunda kalıyor. Özellikle şehir dışına taşınan insanlar ya memur ataması ya iş değişikliği ya da okul kazanma sebebiyle oluyor. İstanbul’da en çok taşınan ilçeler arasında yer alan isimler ise Beylikdüzü, Avcılar, Bağcılar, Ataşehir, Sarıyer ve Şişli gibi ilçeler bulunuyor. Herkesin taşınma sebebi farklı olsa da mecburen oturdukları yeri terk etmek zorunda kalıyorlar. Bu durum sonucunda ise Şişli nakliyat firması sayesinde taşınma işlemi en iyi şekilde gerçekleştiriliyor.

Taşınmak Sırasında Nelere Dikkat Edilmelidir?

Yeni bir yere taşınmak heyecan verici olsa da bazen ürkütücü ve düşündürücü olur. Çünkü eşyaların bulunduğu yerden başka bir yere taşınması demek eşyaların zaman zaman hasara uğramasına ya da yıpranmasına neden olabilir. Bu hususta her şey en ince ayrıntısına kadar incelenmeli ve ona göre gerekli prosedür uygulanmalıdır.

Günümüzde çok fazla nakliyat şirketi bulunur. Fakat en önemlisi güvenilir ve işini layıkıyla yapan bir firma ile anlaşılmış olmasıdır.  Kâğıthane nakliyat bu hususta devreye girdiği için müşteri tarafından çok beğenilen ve taktir gören bir şirkettir. Taşınma işlemi için eşyalar zarar görmeyecek şekilde paketlenir, kolilere yerleştirilir ve araç içerisine dizilirken de bu durumlara dikkat edilir.

Taşınırken Sigorta Neden Önemlidir?

Sigorta daha çok eşyaların başına yanlış bir işlem sonucu herhangi bir zararın gelmesi için yapılır. Yapılan sigorta sayesinde hata telafi edilir ve zarar karşılanır. Fakat sigorta yapılmayan eşyalar için bu durum gerekli olmaz. İstanbul’da şehir içine dahi taşınırken Sarıyer nakliyat tarafından sigortanın önemi anlatılır ve müşteri tarafından uygun görülürse bu işlem uygulanır. Çünkü müşterinin eşyaları şirkete emanet olur ve bu durum sonucunda en iyi titizlikle işler yürütülür.

Eksper sayesinde bir tutanak hazırlanır ve eşyalar tespit edildikten sonra kolileme, sarma ve paketleme işine başlanır. Bu durum sayesinde hem müşterinin hem de firmanın içi rahat olur ve taşınma işlemi gerçekleşir. Sizde taşınmak için güvenilir bir firma ile anlaşmak isterseniz https://esenturnakliyat.com/ adresinden hizmet alabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver