İstanbul’da En Ucuz Ev Kirası Hangi İlçede?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

İstanbul’da yaşamak çok keyiflidir. Ancak bazı dezavantajları da vardır. Bunlardan biri konut kira fiyatlarının diğer şehirlere oranla daha yüksek olmasıdır. Çok fazla yerli, yabancı turist tarafından göç alan İstanbul’da oturulacak ev şehir merkezinden ne kadar uzaktaysa kira ücreti de bir o kadar düşük olmaktadır. Denize yakın olan ve daha merkezi konumda bulunan bölgelerde ev kiraları çok yüksek olabilmektedir. İstanbul’da yaşamaktan vazgeçemeyen kişiler de mecburen kira ücretlerinin daha uygun olduğu ilçelere yönelmeye başlar. Peki hangi ilçelerde kira fiyatları daha düşüktür?

 İstanbul’un Bu İlçelerinde Ev Kiralamak Daha Uygun

Artan enflasyon şüphesiz ev kiralarını da etkiledi. Diğer şehirlere göre yaşamanın daha pahalı olduğu İstanbul’da ev kiraları da bir hayli yüksek. Yabancı uyruklu turistlerin ülkemizden gayrimenkul satın almaları ve artan nüfus özellikle de İstanbul’da kira fiyatlarının yükselmesine sebep oldu. Ancak yine de bütçeye daha uygun ilçeler yok değil. Nüfus yoğunluğunun az olduğu ve gelişimini hala sürdürmekte olan bu ilçeler Küçükçekmece, Ümraniye, Pendik, Bahçelievler’de kira miktarları diğer ilçelere nazaran daha düşük.

İstanbul’un ev kirası en düşük olan ilçeleri ise sırası ile: Beylikdüzü, Çekmeköy, Tuzla, Sultanbeyli, Esenköy Silivri ve Kurtköy gibi şehir merkezine oldukça uzak olan ilçelerden oluşmakta. Şehire  en uzak ilçe olan Silivri, İstanbul’un en ucuz kiralık evlerinin bulunduğu ilçe olarak başı çekiyor. Hem İstanbul’da yaşamak hem de az kira ödemek isteniyorsa şehir merkezine oldukça uzak yaşamayı da göze almak gerekiyor.

İstanbul’da Taşınma ve Nakliye

İstanbul’da yaşıyorsanız çeşitli nedenlerle bulunduğunuz ilçeden farklı bir ilçeye taşınmak isteyebilirsiniz. Eğer farklı bir şehirden İstanbul’a göç etmek zorunda kalmış ya da tercih etmişseniz de kira ücretleri gözünüzü korkutmasın. Bütçenize uygun bir semtten ev kiralayarak kolaylıkla yaşamınızı sürdürebilirsiniz. Kendinize ve ailenize uygun olan bir ev bulduktan sonra sıra taşınma işlemine gelir. Bu noktada eşyalarınızı taşıyacak güvenilir bir eşya taşıma firması ile iletişime geçmeniz gerekir. Taşınmak, eşyalarınızı iyi bir nakliye firmasına teslim ettiğiniz zaman aslında çok kolaydır.

Eşyalarınızı Evden Eve Güvenle Taşıyoruz

Taşınma sürecinizi en konforlu hale getirmek ve eşyalarınızın güvenle taşınmasını sağlamak için İstanbul evden eve nakliye şirketi olarak hizmetinizdeyiz. Bizimle iletişime geçtiğiniz an itibari ile işimizi özveri ile yapıyoruz. İşinde profesyonel olan ekibimizle beraber evlerinize gelip eşyalarınızı kaliteli ambalajlar ile paketliyoruz. Bu aşamada kırılacak ve hassas olan eşyalarınızı kaplarken ayrı bir titizlikle işimizi yapıyoruz. Taşıma esnasında eşyalarınızın düşürülüp kırılmaması için dikkat ediyoruz. Araçlarımıza yükleme esnasında yavaş ve temkinli hareket ederek düzgün bir şekilde yerleşmelerini sağlıyoruz.

Nakliye sırasında eşyalarınıza zarar gelmesin diye aracımızı yavaş ve dikkatli kullanıyoruz. Kullandığımız son teknoloji asansörlü sistemlerimiz sayesinde kaçıncı katta olursanız olun eşyalarınızı size sapasağlam ulaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Nakliye işlemi gerçekleştikten sonra da eşyalarınızın montaj ve kurulumunu özenle gerçekleştiriyoruz. Pratik, hızlı ekibimiz sayesinde sizlerin taşınma sürecini en iyi şekilde sonuçlandırıyoruz.

Firmamız ile İletişime Geçin

Taşınma sürecinizde bizi tercih etmeniz halinde eşyalarınızın en güvenli ve hızlı şekilde taşınmasını sağlayabilirsiniz. Ekibimiz son derece uzman kişilerden oluşmaktadır. Yıllardır biriken tecrübemiz sayesinde bu işi en iyi şekilde yaptığımıza inanıyoruz. Her ihtiyaca uygun ebatta olan nakliye araçlarımız, asansörlü taşıma sistemimiz, kaliteli ambalajlama malzemelerimiz sayesinde siz değerli müşterilerimizin taşınma sürecini en iyi güvenilir şekilde gerçekleştirmek için uğraşıyoruz.

Çok önem verdiğimiz ve bizim için ilk sırada olan bir diğer nokta da müşteri memnuniyetidir. Özel olarak talep ve beklentileriniz varsa mutlaka dinliyor ona göre hareket ediyoruz. Siz de firmamızdan hizmet almak istiyorsanız hemen iletişime geçebilirsiniz. Bize https://www.korkmazoglunakliyat.com adresinden ulaşabilir ve gerekli bilgileri alabilirsiniz. Sizleri memnun etmek görevimiz. Unutmayın eşyalarınız sizler için çok önemlidir. Bu yüzden onları emin ellere emanet etmelisiniz.

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver