İsviçre Yapımı Rolex Saat

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknolojik gelişimin hızını yakalamanın çağı takip edebilmenin tek olduğu şu dönemde özellikle her yaşa ve cinse hitap edebilecek ürün piyasaya sunabilmek kişiyi öne çıkaran unsur haline gelmiştir.

Rolex dünyaca ünlü bir saat markasıdır. İsviçre’de üretilmiş Rolex marka saatlerin popülerliği oldukça bilinmektedir. Yüksek kaliteli testlerden geçerek oluşturulan bu saatlerin her bir parçası, montajı özel olarak hazırlanmış standartların çerçevesinde meydana getirilmektedir.

Rolex dendiğinde aklımıza başka önce bir marka gelmemektedir. Özellikle kurulumundan bu yana 400’ün üzerinde patent elde edebilmiş olan bu firma kullanmış olduğu saatler içerisinde altını karışımını yanı sıra; saatin kadranında, bilek kısmında, kasa kısmında ve mekanizmasında özel bir üretim ile el işçiliği kullanarak tasarımını gerçekleştirir. Eta saat ve Replika saat mekanizmalarıyla imitasyonları üretilmektedir.

Rolex Saat Alaşımı

Genel merkezi; Cenevre’de bulunan tüm tasarımın araştırma aşamalarının iletişim unsurlarının satış ve satış sonrası oluşabilecek her türlü konularda faaliyetlerin yürütüldüğü yer burasıdır. Bunun yanı sıra 4 adet büyük çapta Dünya üzerinde 6000 çalışanının olduğu Rolex tesisi bulunur.

En iyi İsviçre saat markaları arasında yer alan rolex’in yanı sıra sitenin içerisindeki markalardan ve satış listelerinde üst sıralara yerleşmiş olan Iwc, Omega, Tag heuerve ve Rolex sitede satışı bulunan ve ünlü ilk 10 saat markasının içerisine girmiş saatlerdir.

Rolex saat üretim tesislerinde hammadde olarak altını kullanılmaktadır. Altın alaşımının da dökülmesi ile özel makinalarla işlenir. Farklı farklı departmanlarda üretilen saat kasa ve kadranı da bir araya getirilerek saatle birleştirilir. Özellikle üretimde sarı altın beyaz altın ve Rolex kendi üretimi olan pembe altın kullanılmaktadır.

 

Bu Yazıya Tepki Ver