İyi Parti Genel Başkanı Akşener, Uşak İl Başkanlığını ziyaret etti ve Muhammet Gür’ü Uşak belediye başkan adayı olarak açıkladı

image_6582bced54f1f_w3B1Ug
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akşener, partiden ayrılanlar hakkında konuştu

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Uşak İl Başkanlığına yaptığı ziyaret sırasında gazetecilerin parti içindeki istifalara ilişkin sorusu üzerine, “partiden ayrılan her arkadaşı için çok üzüldüğünü ancak ayrılanlara iftira etmediklerini” söyledi.

İyi Parti tek başına seçimlere girme kararı aldı

Akşener, İyi Parti olarak yerel seçimlere tek başına girme kararı aldıklarını ve bu kararı şeffaf bir şekilde tartıştıklarını belirtti. Parti içinde yapılan gizli oylamada “CHP ile yol yürümeye evet mi hayır mı?” sorusuna “hayır” cevabı çıktığını ve bu karara uyduklarını vurguladı.

“Partimize yönelik kurumsal bir operasyon var”

Akşener, bazı parti üyelerinin istifa etmesinin mümkün olduğunu ancak bu durumun istifayı gerektirdiğini ifade etti. Ayrıca, bir televizyon programında yapılan açıklamalar üzerine, parti içinde kurumsal bir operasyon olduğunu düşündüğünü söyledi ve bu durumu bir savaş ilanı olarak kabul ettiğini belirtti.

Muhammet Gür, Uşak belediye başkan adayı olarak belirlendi

Akşener, ziyaret sırasında Uşak belediye başkan adaylarının Muhammet Gür olduğunu açıkladı. Akşener, Gür’ün Uşak’ın sorunlarını çözeceğine inandığını ve bölgenin tüm sorunlarını TBMM’de dile getireceklerini söyledi.

Ziyaretin ardından Akşener, İsmet Paşa Caddesi’nde esnafı ziyaret etti.

Bu Yazıya Tepki Ver