İyibirhost’tan Dev Yatırım

iyibirhost
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güvenlik teknik destek, alan adı sağlayıcı ve lokasyon sunucular üzerinden, bireysel, kurumsal ve bayi hosting paketleriyle global gelişimlerin devam ettiği teknoloji alanlarına dev yatırımlar yapmaya devam etmektedir. İyibirhost domain sağlayıcı olarak, en uygun seçenekleri sunarak kurumsal web ve bireysel web alan adı tescili servisi hizmeti vermektedir.

İyi Bir Host Paketleri  

Teknolojiyle zeka ve yaratıcılığı bir araya getirerek sanal dünyanın geniş çerçevesinde yapılan uygulamalara yönelik sunucular geliştiriyoruz. Güvenlik, lokasyon ve alan adı sunucuları için fiziksel sistem ve cihazlarla SSL sertifikası üzerinden bireysel ve kurumsal alana özel seçenekleri değerlendirmenizi sağlayacak seçenekler sunulmaktadır. SEO kriterleri, google sunucuları ve fonksiyon dosyaları için gerekli olan işlemleri tek paket üzerinden alabileceğiniz seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

  • Dedicated Server
  • Web Hosting
  • Cloud Sunucu
  • SSL Sertifikası

Kapsamında, sanal dünyanın kapılarını açacak, yeni bir sunucuyla birden fazla donanım kaynağına sahip olabileceksiniz. Hosting hesabınız açarak, paylaşımsız fiziksel sunucuyla birlikte web site alanında sitenizin geniş bir sanal dünyaya açılmasını sağlayacak profesyonel destek alabilirsiniz.

İyibirhost Web Hosting Paketi  

2009 yılında kurulmuş olan İyibirhost, 18 farklı loasyonda yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Sanal dünyaya iyi bir host etkisi bırakmak için ihtiyacınız olan alan adı sistemleri profesyonel destekleyiciler, donanım ve yazılımlar sayesinde gerçekleşecektir. Orijinal bir alan adıyla birlikte, hizmetlerinizi sunduğunuz kişisel ya da kurumsal web siteniz için 7/ 24 destek almanız sağlanmaktadır. Sanal dünyanın içinde, veritabanı sistemleri ve alt alan adı ile haftalık yedekleme işlemlerinin yapılması sağlanacaktır.

Her yıl belirlenen paket ücretleri üzerinden alacağınız hizmetler, kısa zamanda kurulum ve düzenli destek sistemleriyle birlikte sağlanırken, tek tıkla uygulamalara erişim sağlamanıza imkan verilecektir.

İyibirhost Bireysel Web Hosting  

Bireysel kurulum yaparak, sanal dünyanın gerçekleriyle tanışır, bu gerçeklerin kolaylaştırıcı etkileriyle iyibirhost yatırımları sayesinde bağ kurarsınız. Sanal ağlar üzerinden gelişmekte olan global pazarlama alanlarının dahil olduğu sistemler, işinizi kolaylaştıracağı gibi bireysel kullanımda önemli olan seçenekleri sizlere sunacaktır.

  • 1 GB disk alanı ve 20 GB aylık trafik değerlerine sahip olursunuz.
  • 1 alt alan adı ve 1 veritabanı seçenekleri sunulmaktadır.
  • Haftalık yedekleme sistemleriyle birlikte e posta aktivasyonu kolay kurulum ve kullanım sağlamaktadır.
  • Tek tıkla uygulamalara erişim kolaylığı sunar.
  • Bireysel kullanımla bu dev yatırım alanında paketlerin sağlayacağı yedekleme, veritaban hizmeti ve alt alan adı seçenekleriyle bireysel hosting hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

İyibirhost Kurumsal Web Hosting 

Kurumsal çalışma alanlarına özel seçenekler sunarak, haftalık yedekleme, 1 veritabanı ve 5 alt alan adı sunulmaktadır. 1 alan adı barındırma seçeneğiyle kurumsal web sitenizin alt yapısını sağlamlaştırarak, sitenizin 50 GB aylık trafik verilerini analiz etmesini de sağlayabilirsiniz. 1 GB disk alanı ve 25 e posta adresi üzerinden seçenekler sunarak, kurumsal alanda gelişmiş sunucu servisleriyle bağlantılarınız güvenli bir şekilde sizlerle paylaşılır.

% 99 oranında uptime garantisi vermekte olan iyibirhost, hizmetlerini global alanda değerlendirebilmekte, google ve SEO sistemlerine bağlı olarak çalışma alanları oluşturacak seçeneklere yer verebilmektedir. 12. Yıllık tecrübesiyle 7/ 24 hizmet vererek kurumsal web hosting hizmeti almanıza yardımcı olmaktadır.

İyibirhost Wordpres Hosting  

10 alt alan adı, 10 veritabanı ve 10 e posta adresiyle İyi bir host ailesi sizi kolay sunucu kullanımına davet etmektedir. 45 GB aylık trafik değerleri ve 1 GB disk alanı üzerinden, haftalık yedekleme işlemleri yapılarak 1 alan adı barındırma işlemlerinden yararlanabilirsiniz. Yıllık paketler olarak sunulan hizmetler, web sitenizin alt yapısını ve sunucu kaynaklarını geliştirmek için yazılım ve programları global alanda kullanılan en son teknolojilerle entegre etmektedir.

  • Güvenli kullanım ve hız çağına hoş geldiniz.
  • Haftalık yedekleme ve veritabanı hizmetleriyle siteniz kontrol altında.
  • Güçlü sanal ve yazılım donanımlarla kesintisiz ve yüksek performans sunmaktadır.
  • En uygun fiyatlar ve yıllık tariflerle güvenli alanının 7/ 24 aktif kalacaktır.

İyibirhost SEO Hosting Hizmetleri  

Google arama motoru sistemleri üzerinden SEO, wordpress ve joomla hosting seçenekleriyle kullanım alanını genişleten yenilikçi yaklaşımlarla sunucunuzu kontrol altına alabilirsiniz. Web sitenizin alt yapısını güçlendirecek seçenekler, bireysel ve kurumsal kullanımlar için ihtiyacınız olduğu anda 7/ 24 hizmet kapsamında cevap bulmanızı sağlayacaktır. İyibirhost yatırım alanında devleşerek, daha büyük alanlara taşınmanızı ve yeni dönemin en iyi hizmetlerini almanızı sağlayacaktır.

İyibirhost Ailesine Katılın! 

İyi bir host ailesine katılarak, alan adı tescili, transferi ve hosting hizmetleri alarak, bireysel ve kurumsal alandaki çalışmalarına destek alabilirsiniz. Kurumsal web hosting, bireysel web hosting ve cPanel web hosting seçeneklerine göre yazılım programları geliştirilmiş, yeni dönemin bütün ideal paketleri sunulmuştur.

Yatırım ve gelecek için opsiyonel hizmetler SSL sertifkaları ve lisans hizmetler vererek, gelişmiş sistem özelliklerinden yararlanmanız sağlanacaktır. Sunucu yönetim hizmeti ve e mail hizmetleri de dahil olmak üzere geniş ve gelişmiş hizmetlerden yararlanarak İyibirhost ailesine katılmanın avantajlarından anında yararlanabilirsiniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver