İzmir’de uyuşturucu tacirlerine polis göz açtırmadı!

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, B.K’nin uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Şüpheliyi takibe alan ekipler, zanlının evinin önüne gelen iki araçta yer alan kişilere bazı malzemeler verdiği sırada işlem düzenledi.

Operasyonda, B.K. ile araçlarda yer alan S.K, T.U, ve H.K. gözaltına alındı. B.K’nin evinde yapılan aramada 514 gram esrar ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen bin 540 lira ele geçirildi. Öteki şüphelilerin üst aramasında ise 13 gram esrar bulundu.

Şüphelilerden B.K, uyuşturucu ticareti yerine getirmek suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, diğerleri ise uyuşturucu madde uygulamak ve bulundurmak suçundan operasyon yapıldıktan daha sonra bağımsızlık bırakıldı.

öte yandan, ekipler tereddüd üzerine durdurdukları U.E. ve F.G’nin üst aramasında 2 ruhsatsız tabanca ile mermi ele geçirdi. Gözaltına alınan şüphelilerden diğer bir suçtan kesinleşmiş hapis cezası bulunan U.E, cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliye ise kanuna muhalefet suçundan operasyon başlatıldı. (AA)

Bu Yazıya Tepki Ver