Jahovic Yeni Adresi Belli Oldu

4
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

Spor Toto Süper Lig’e büyük umutlarla başlamalarına rağmen istedikleri sonucu alamayan Göztepe’de yıldız oyuncuların takımdan ayrılmak istedikleri öğrenildi. Spor Toto Süper Lig’deki son 10 maçın hepsini üst üste kaybederek kurtuluş umutları yitiren takımdan yeni haberler var. Adis Jahovic yeni adresi GZT Giresunspor olduğu yönünde. Transfer haberlerini Bahsegel Twitter adresinden de takip edebilirsin.

 

Göztepe, Ndiaye’yi Shangai Port’a satmıştı. Obinna Nwobodo’yu ise Amerika’nın MSL takımı olan Cincinnati’ye satan sarı kırmızılı takımın oyuncusu olan Jahovic’in GZT Giresunspor ile görüşmeler sağladığı öğrenildi. Takımın son zamanlardaki mağlubiyetleri karşısında mutsuz olan futbolcunun Süper Ligdeki bir başka takıma transfer olacağı yönünde haberler çıkmış durumda. Bu süreci yakından takip edip sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bahsegel ile yeni transferlerden sonrası en güçlü takıma bahsini güvenle oyna!

 

Göztepe’de Yıldızlar Gidiyor

 

Göztepe’nin yedek kulübesinde oturan Makedonyalı hücum oyuncusu Jahovic’in sezon sonunda takımdan ayrılacağı ve GZT Giresunspor ile sözleşme imzalayacağı söylentileri dolaşıyor. Hali hazırda 2023 yılında kadar Göztepe ile sözleşmesi mevcut olan Arjantinli oyuncu Di Santo da takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletti. Yurt dışından gelecek olan teklifleri değerlendirdiği düşünülüyor. Yunanistan ve Hırvatistan ile temas halinde olduğu biliniyor.

 

Ayrıca David Tijanic’in ise Polonya liginden bir takım ile görüştüğü belirtiliyor. Takım ile 2026 senesine kadar sözleşmesi bulunan Tijanic için 2 milyon euro civarında bir satış bedeli olduğu konuşuluyor. Ayrıca kulüp tarihindeki en yüksek bonservis ücreti de Tijanic’e ait. Bahsegel giriş adresinde güvenli bir şekilde bahis yapabilir ve kazanmaya başlayabilirsin.

Bu Yazıya Tepki Ver