Jakuzi Nasıl Kullanılır? İşte Kullanım Rehberi 

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Jakuzi, bir hidroterapi aracıdır. Vücudu su ile masaj sayesinde rahatlatır. İçerisinde bulunan jetler sayesinde basınçlı su verir ve bölgesel masaj imkânı sunar. Kullanıma hazır olan jakuzi çalıştırılmadan önce içerisi sıcak su ile doldurulmalı. Su seviyesinin jakuzi içinde bulunan tüm jetlerin 2 milimetre üzerinde olması gerekir. Aksi takdirde jakuzi motorunun yanmasına neden olur. Tek motorlu jakuzilerde, iki buton bulunur. Çift motorlu jakuzilerde ise 3 buton vardır. Bu butonlardan biri çevrilerek kullanılır ve su basıncını ayarlamayı sağlayan hız ayarı butonudur. Diğer butonlar ise basmalı butonlardır motoru çalıştırmak için kullanılır. Bu butonların ikisine aynı anda ya da ayrı ayrı basılabilir. Butonlardan biri jakuzinin iç duvarında bulunan jetleri çalıştırır. Diğer buton ise taban kısmındaki jetleri çalıştırır. Jakuzinin kullanımı bittikten sonra butonlara basarak kapanması sağlanmalıdır. Dijital sistemle üretilmiş olan jakuzilerin butonları  ise dokunmatiktir. Aynı işlemler dokunmatik butonlar üzerinde de uygulanır. Jakuzi kullanımı sonrası jakuzinin içindeki suyun tahliyesi sağlanmalıdır.

Jakuzi Modelleri 

Jakuzi, normal bir küvetten çok daha konforlu bir banyo imkânı sunar. Günümüzde, son teknoloji ile üretilen  birbirinden farklı olarak onlarca jakuzi modeli bulunur. Köşe model jakuziler oval bir şekle sahiptir. Banyonun köşe kısmına monte edilir. Oldukça dekoratif ve şık bir görünüm sunar.  Dikdörtgen jakuziler ise düz şekildedir. Banyonun şekline göre, düz olan bir duvarın önüne yerleştirilerek kullanılır. Ayrıca çift kişilik jakuzi modelleri de mevcuttur. Jakuziler, farklı renk seçeneklerine sahiptir. Banyo dekorasyonu ile uyum sağlar. Bütünlük yaratır. Ayrıca oteller, spa merkezleri ve spor salonları gibi ticari işletmelerde daha büyük ebatlarda jakuzi modelleri kullanılır.  Bu modeller 6 kişinin rahatça içine sığabileceği büyüklükteki jakuzilerdir.

Jakuzi Fiyatları 

Jakuzi fiyatları, büyüklüğüne, modeline ve özelliklerine göre fiyatta değişkenlik gösterir. Tek kişilik modeller, çift kişilik, 4 ya da 6 kişilik olanların hepsinde fiyat, birbirinden farklıdır. Farklı modelleri ile tüm banyo dekorlarına uyum sağlayabilir. Jakuzi satın almak isteyen herkes kendi bütçesine ve zevkine uygun bir modeli, https://www.prestijbanyo.com/  sitesinden güvenle satın alabilir.

 

Bu Yazıya Tepki Ver