John Obi Mikel: Abdülkdir’i Görünce Çok Şaşırdım!

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bordo mavilerin yeni transferi John obi mikel Trabzon Dergisi‘ne verdiği demeçte takım arkaşı Abdülkadir Ömür’den övgü dolu sözlerle bahsetti.

Yaz transfer döneminde kadrosuna katığı Obi Mikel, özel açıklamalarda bulundu. Karadeniz ekibinde olmaktan memnun olduğunu dile getiren tecrübeli oyuncu, Abdülkadir’in performansını görünce şaşırdığını dile getirdi. (Geçmiş haberlerimizde bahis siteleri tarafından doğrulanmıştı).

Genç oyuncuları iyi yönlendirmek gerekiyor

Tranbzonspor altyapısının gayet iyi ve düzenli olduğundan bahseden tecrübeli oyuncu; ”Geldiğimde göze çarpan ilk şeylerden biri gençlerin kalitesi oldu. Sonra kulübün sisteminin genç oyuncuları yetiştirip takıma kazandırmak olduğunu gördüm. Genç oyuncuların çok yetenekli olduğunu düşünüyorum. Ben de antrenmanlarda tecrübelerimi paylaşıp, neleri yapıp neleri yapmamaları hususunda yardımcı olmaya çalışıyorum. Onları iyiye ve doğruya yönlendirme amacındayım.”  şeklinde demeç verdi. Oyuncunun Trabzon’da mutlu olduğu gözlemlenirken genç oyunculara tecrübelerini aktararak, gelişimlerine katkı sağlama amacında olduğu belirtilmiştir.

Abdülkadir gelecek vaat eden bir oyuncu

Karadeniz ekibinin genç oyuncusu Abdülkadir hakkında da açıklamalarda bulunan Nijeryalı oyuncu, ”Takımla antrenmanlara çıktığımda Abdülkadir Ömür’ü görüp, “wow” demiştim. İnanılmaz derecede çok yetenekli bir oyuncu. Sakat olması çok üzücü, keşke böyle bir durum yaşanmasaydı. Ancak sakat bile olsa tüm dünya onun ne kadar yetenekli ve istekli bir oyuncu olduğunu görebiliyor. Böyle oyuncuların olması ve oynayabilmesi takım adına çok olumlu bir durum. Kulüp de onlara gereken şansı veriyor. Bu oyuncuların bir şeyleri başarabilmesi için bu şansı vermeniz gerekiyor.” şeklinde RestBet Spor Ekibinin bildirdiğine göre konuştu.

Takım olarak sezona iyi bir başlangıç yapan Karadeniz temsilcisi, Çaykur Rize deplasmanında 1-0 geriye düştüğü maçı  2-1 çevirerek zorlu bir 3 puanın sahibi oldu. Bu galibiyet ile puanını 12’ye yükselten Trabzonspor ligde Alanya ve Sivasspor’un ardından 3.sıraya yerleşti. Milli takım arasına moralli giren bordo mavililer. Bu formunu sürdürüp, ligi üst sırada tamamlamayı hedefliyor. Takım olarak iyi futbol oynadığı görülen Trabzonspor ekibi, Ünal Karaman yönetiminde iyi bir çıkış yakalamayı başardı. Daniel Sturrige Alexander Sörloth gibi oyuncuları kadrosuna katan Karadeniz ekibi genç oyuncularla ligde keyif veren bir futbol ortaya koyuyor.

Bu Yazıya Tepki Ver