Jumbo Platform Nedir?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alanındaki en büyük hacime sahip 75 m yüksekliğindeki (dev) Jumbo Platform övgüyü hak ediyor. Dönüş mekanizması oldukça gelişkin olan bu ürün otomatik kurulum ve otomatik geri gidebilme özelliğine sahiptir. En iyi performansı elde etmenizde işe yarayacak platform çeşitlerimize sitemizi ziyaret ederek uygun kiralık vinç fiyatları ile sahip olabilirsiniz.

İş yükünüzü hafifletecek ve çeşitli manevralı kabiliyetlere sahip örümcek paletli vinç çeşitlerimiz çeşitleri boyutları ile hizmet vermektedir.

Vinç Çeşitleri

Öncelikle firmamız başta İstanbul Ümraniye olmak üzere ülkemizin çeşitli yerlerine platform ve vinç hizmetlerinde bulunmaktadır. Oldukça uygun fiyatlarda kiralık örümcek platform sizleri memnun edecek şekilde tasarlanmıştır.

Çeşitli ebatlardaki yükleri doldurma ve boşaltmaya yarayan özellikle inşaat sektöründe elverişli, el ve kol gücü ile taşınmasının imkânsız olduğu – yapı malzeme ve atıkları – durumlarda gelişkin, dönüşlü mekanizması ile faaliyet gösteren kiralık vinç sitemiz uygun fiyatlar ile sizlere sunmuştur.

Oldukça ağır, tonluk malzemelerin sepetli, paletli ve döner başlıklı çeşitleri ile taşındığı vinçler; hareket alan yeteneğine ve kaldırma alan yeteneğine göre olmak üzere iki’ye ayrılır.

Bu iki vinç çeşidi alanı da kendi içerisinde çeşitlere ayrılarak hizmet verir.

Hareket Alanı Aktif/Güçlü Olan Vinçler

Paletli Vinç

Sabit Vinç

Lastik Vinç

Köprülü Vinç

Kule Vinç

Ray Üzeri İçin Üretilmiş Vinçler

Kaldırma Gücü Kuvvetli Olan Vinçler

Halata Sahip ve Hidrolik Halata Sahip Vinçler

Bu Yazıya Tepki Ver