Kablo Derdine Son! Bluetooth Kulaklıkları ile Konforu Yaşayın

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kablosuz kulaklıklar artık günümüzde en çok edilen aksesuar ürünleri arasında yer alıyor. Bluetooth kulaklık en çok tercih edilen ürünler olarak bu alanda ön plana çıkıyor. Sizin için cimri.com üzerinden bluetooth kulaklıkları inceledik. Bu ürünler kullanıcılara müzik dinlerken birçok kolaylık sağlıyor. İşte bluetooth kulaklıkların özellikleri…

Ergonomik Boyutlarda Kulaklık

Kablolu kulaklıklara göre bluetooth kulaklıklar daha ergonomic bir tasarıma sahiptir. Böylelikle kablo olmadan bu ürünler istenilen yerde kullanılabilir. Çantaya ya da mont cebine sığan bu kulaklıklar, doğrudan senkronize olduğu cihaz ile uyum içinde kullanıma uygundur. Bluetooth kulakların tasarımı markadan markaya değişiklik gösterir. Herhangi bir bluetooth kulaklık modeli akıllı telefon ya da bilgisayar ile senkronize edilebilir. Aynı zamanda bu ürünler ekstra bakım gerektirmez ve kolay bir şekilde kullanılabilir. Bluetooth kulaklıklarda tuş fonksiyonları cihazın üzerinde yer alır. Ses açma, ses kapama pratik bir şekilde yapılabilir. Bluetooth olan her yerde bu ürünleri kullanabilirsiniz.

Konfor En Üst Seviyede!

Bluetooth kulaklıklarda kablo uzantısı olmadığı için doğrudan cihaz kulağa takılıp müzik dinlenebilir. Kablolu kulaklıklarda kablo dolanması yada karışması sorunu meydana gelebilir. Bluetooth kulaklıklarda ise kablo olmadığı için bu problem oluşmaz. Konforu en üst seviyede tutan bu kulaklıklar yüksek ses kalitesine sahiptir. Ayarlanabilen ses seviyesi sayesinde kullanıcı kendi ses oranını belirleyebilir. Bluetooth kulaklıklar kulağa basınç yapmaz ve genel olarak kulak teni ile uyum içinde kullanılabilir. Aynı zamanda bu ürünler hijyenik olarak üretilir ve tüketiciye ulaştırılır. Bluetooth kulaklık modelleri farklı tasarımlarda üretilir. Bu nedenle kullanıcı kendi isteği doğrultusunda kulaklık seçimi yapabilir.

Gürültü Engelleme Özelliği

Günümüzde bluetooth kulaklıkların çoğu modelinde gürültü engelleme özelliği bulunur. Bu sayede çevrede rahatsız edici bir ses oluşmaz ve kulaklıktan dışarıya ses çıkmaz. Kulağı tamamen kaplayan bluetooth kulaklık modelleri olduğu gibi kulak içi modeller de mevcuttur. Bu cihazların üzerinde farklı tuş fonksiyonları yer alır. Kulaklığın ses çıkış noktaları üzerinde gözenekler bulunur. Kullanıcı belirli periyotlar ile bu gözenekleri temizleyebilir. Gürültü kirliliğinin önüne geçen bu kulaklıkları toplu taşımalarda kullanabilir ve istediğiniz formatta müzik dinleyebilirsiniz.

Akıllı Telefonlar ile Uyumlu

MP3 çalar ya da akıllı telefonlarda kullanılabilen bluetooth kulaklıklar yüksek sinyal gücüne sahiptir. Çekim alanı geniş olan bu ürünler evde ya da dış ortamda müzik dinlemeye uygun olarak tasarlanmıştır. Aynı şekilde radyo dinlemeyi de sağlayan bu kulaklıklar yüksek ses kalitesi sunar. Bluetooth kulaklıklar sert plastik malzemelerden üretilmiştir. Bu nedenle çarpma ve darbelere karşı dayanıklıdır. Ayrıca kablo olmadığı için kulaklıklar işlevini daha kolay yerine getirir. Bluetooth kulaklık seçerken kendi kriterlerinizi belirleyebilir ve internet üzerinden sipariş verebilirsiniz. Aynı zamanda en yakın satış noktalarından bluetooth kulaklıkları satın alabilirsiniz. Bluetooth özelliği bulunan akıllı telefonların tümünde bu kulaklıkları kullanabilirsiniz.

Mikrofon Özelliği

Bluetooth kulaklık sayesinde cep telefonu ahizesine gerek kalmadan karşı taraf ile sesli konuşma yapabilirsiniz. Mikrofonlu bluetooth kulaklıkların mikrofon çıkışı genel olarak cihazın yan kısmında yer alır. Yüksek bir ses alıcısına sahip olan bu ürünler ile akıllı telefonların şarj oranı doğrultusunda konuşma yapabilirsiniz. Aynı zamanda ses kaydı yapmak için bluetooth kulaklıklardan yararlanabilirsiniz. Mikrofonlu bluetooth kulaklıkları diğer cihazlarla uyum içinde kullanabilirsiniz. Markaya göre farklı modellere sahip olan bu cihazlarda kendi bütçenize en uygun bluetooth kulaklıkları satın alabilirsiniz. Mikrofonlu bluetooth kulaklık ile mikrofonsuz bluetooth kulaklık arasında fiyat farkı olabilir. Kullanım alanına göre ürün tercihi yapabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver