“KADININ ESERİ”NİN BU HAFTAKİ KONUKLARI ATİYE VE ELİF EDA GÜNEŞ

KOTEX SPONSORLUĞUNDA YAYINLANAN VE GÜÇLÜ KADIN HİKAYELERİNİ KONU ALAN KADININ ESERİ’NİN BU HAFTAKİ KONUKLARI ATİYE VE ELİF EDA GÜNEŞ!

1648473165_Elif_Eda_G__ne____El__in_Ate___Ersoy_ve_Atiye
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapımını Provizyon Medya’nın, sunuculuğunu ise Elçin Ateş Ersoy’un üstlendiği program “Kadının Eseri”, her pazar saat 11.15’te FOX izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

Programın her bölümünde, hayatları boyunca karşılaştıkları zorlukları aşıp hayallerini gerçekleştiren farklı mesleklerdeki kadınların ilham veren hikayelerine odaklanılıyor.

“İsterse yapar” diyerek kadına her daim cesaret vermeyi hedefleyen Kotex, programın sponsorluğunu üstleniyor ve güçlü kadın hikayeleriyle daha fazla kadına ilham olabilmeyi amaçlıyor.

Ersoy’un farklı alanlarda başarı göstermiş kadın konuklarını ağırladığı ve yolculuklarını samimi bir atmosferde izleyicilere aktardığı programda, tanınmış konuklar da kişisel hikayelerini izleyicilerle paylaşıyorlar.

BU HAFTANIN KONUKLARI ATİYE VE ELİF EDA GÜNEŞ!

Global arenada Türkiye’yi temsil eden şarkıcı Atiye ve kısıtlı imkanlarıyla kendi başına kodlamayı öğrenip genç yaşında büyük başarılara imza atan Elif Eda Güneş programın yeni bölümünde hikayelerini anlatacaklar.

Bilgisayarı olmadan yazılım öğrenen Elif Eda Güneş, Amerika’da bir mentor aracılığıyla Mars için keşif aracı yapan şirkete kendi çabalarıyla yaptığı projesini gönderdi ve 15 kişilik bir ekibe dahil oldu.

Şimdilerde ise köy köy gezip çocuklara bilim ve teknoloji konusunda eğitim veren Güneş, kısıtlı imkanlarına rağmen yaptığı büyük işlerin arkasındaki başarı hikayesini izleyicilerle paylaşacak.

Şarkılarıyla gönüllerde taht kuran ve MTV Avrupa Müzik Ödülleri’ni kazanarak Avrupa’nın en iyi Türk sanatçısı seçilen Atiye ise başarılarla dolu kariyeri üzerine demeçlerde bulunacak.

Kadının Eseri” her hafta olduğu gibi bu hafta da ilham veren hikayelerle izleyicilerin kalbine dokunacak.

Hedeflerine ulaşmak için birçok zorluğa göğüs geren başarılı kadınların cesaret veren hikayelerinden oluşan, Kotex’in sunduğu “Kadının Eseri”, 3 Nisan Pazar yeni bölümüyle saat 11.15’te FOX’ta.

Bu Yazıya Tepki Ver