Kahve Falı Sözlüğü

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahve falı baktırmak birçoğumuz için hem keyifli bir aktivite hem de mutluluk verici bir tutkudur. Her gün içilen kahvelerin ardından kapanan fincanlarda bizlere verilen birçok farklı mesajlar vardır. Bizlerde büyük bir heyecanla kahve fallarımızda bizlere ne anlatıldığını merak etmek ister ve bunu en güzel yorumlayacak arkadaşlarımıza fallar baktırırız. Ancak her zaman iyi fal bakan arkadaşlarımız yanımızda olmayabilir. Bu durumlarda kapatılan fincanları kendimizce yorumlamaya çalışırız.

Kendi falımıza kendimiz bakmak istediğimiz zamanlarda kahve falı sözlükleri devreye girmektedir. Fincanlarda görmüş olduğumuz her ir simgenin bir anlamı vardır ve bu simgeler aracılığı ile o günkü falımızda bize neler anlatıldığını kendimiz de yorumlayabiliriz.

Kahve falında web sayfası olarak sizlere çok geniş kapsamlı bir kahve falı sözlüğü sunuyoruz. Web sayfamıza giriş yapabilir ve fincanlarınızda var olan sembollerin aslında sizlere neler anlatmak istediğine hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

En Popüler Kahve Falı Sembolleri

Kahve falınızda çıkan her bir detay ve sembol çok farklı şeyler anlatmaktadır. Kahve Falında sitesi olarak sizlere tüm sembollerin ne anlama geldiğiniz anlatmaya çalışıyoruz. En popüler semboller hakkında detaylı olarak içeriklere web sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Falda balık görmek, falda boğa görmek, falda ağaç örmek, falda yılan görmek ve şemsiye görmek gibi daha yüzlerce farklı sembolü sizler için yorumluyor ve sayfamızda yayınlıyoruz.

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver