Kaliteli Altyapısı İle Türkiye’de Öncü Laboratuvarlara Sahibiz

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurumların belgelendirilmesi ve sertifikasyon işlemlerini sunmuş olduğu kaliteli altyapısı ile 2006 yılında halka en iyi hizmeti sunabilmek politikası kapsamında kurulmuş bir firmayız. Türkiye’de bu sektörde ve hizmette öncü oluşumuzu 2009 yılında sahip olduğumuz türkak denetiminde ki başarımız ile destekliyoruz. Her yıl kendini yenileyen ve kapsamını genişleterek hem ulusal hem de uluslararası standartlara uygunluk gösterecek bir kuruluş olmak adına Pano tip testi hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Üzerimizde bulunan unvan bağımsız ve tarafsız bir şekilde hizmetini en kaliteli yollar ile sunarak her yıl yapılan denetlemelerde kendini daha da geliştiren bir içeriğe sahip oluşu ile bu Türkiye’de ürün belgelendirmesi konusunda yeterliliğe sahip tek ve özel kurum olmamızı sağlamıştır.

Elektromanyetik Alanlarda Test ve Belgelendirme Hizmeti

2006’da başlayan bu serüven 2019 yılında sanayi ve teknoloji bakanlığı tarafından bizlere verilen ilk özel piyasa gözetimi laboratuvarı ünvanı ile taçlanmıştır. Her zaman için dinamik ve güçlü bir altyapısına sahip olarak kaliteli ekip elemanları ile çalışmalarını sürdüren firmamız akreditasyon hizmetleri sonucu belirli testler sunarak belgelendirme ve sertifikaya sahip olunmasını da öncü bulunmaktadır. Elektromekanik testi ve Lvd testi ile sektörde öncü bir denetleme sunarken bu alanda işyeri denetimleri yaparak TSE ve IEC standartlarına yönelik olarak denetimler sonucu belgelendirme sunuyoruz.

Mevcut işleyişte içerisinde elektrik mekanizması barındıran tüm aygıtlar herhangi bir noktada bir araya geldiklerinde birbirlerine içindeki manyetik ile etkiler. Bu genellikle televizyonlar, telefon, radyo, çamaşır makinesi gibi pek çok elektrik unsuru barındıran ürünün bir araya geldiği noktalarda yaşanır bu amaç ile elektromanyetik uyum adı verilen Emc testi uygulamasının yapılması gerekir. Bu herhangi bir yan etkiden olumsuz olarak etkilenmeye engel olacak ve kontrol altında tutacaktır. Hizmetlerimizden faydalanabilmek ve daha detaylı bilgi alabilmek için bizlerle whatsapp numaramız üzerinden etkileşime geçebilirsiniz.

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver