Kaliteli Hizmet Veren Bir Elektrik Firması

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

Günlük hayatımızın her alanında kullanılan ve bu nedenle de yaşamımızın olmazsa olmazlarından bir olan elektrik, eve ulaşana kadar birçok aşamadan geçmektedir. Elektriğin çoğu evlerde ve işyerlerinde kullanılmaktadır ve bizlere elektrik hatları ile birlikte iletilmektedir. Bunların yanında elektrik, ulaşım, tarım, haberleşme, ilaç, sanayi ve daha birçok yerde kullanılmaktadır. Bu bir ihtiyaç halini almış durumdadır. Çünkü teknolojinin gelişmesinin de etkisiyle elektrik kullanılmayan pek bir alan kalmamış durumdadır.

 

Müşteri Memnuniyetini Ön Planda Tutmaktayız

 

Elektrikçi evlere, ticari tesislere veya atölyelere gerekli olan elektrik tesisatını, araçlarını ve tamirini yapan kişidir. Bayrampaşa elektrikçi firması olarak temel prensibimiz; işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma yönetmelikleri ile sektörün verimlilik ve kalite gerekliliklerine göre araç, gereç ve teçhizatın etkin kullanımını sağlamaktır. Herhangi bir alanın, kurumun ya da mekânın elektrik sistemlerinde sorun oluşması durumunda sisteme gerekli olan teçhizatları ve kurulumlarının gerçekleştirilmesini sağlamaktayız. Aynı zamanda da bakıma ihtiyacı olan sistemlerin onarımında da oldukça ön plana çıkmaktayız.

 

Alanında Uzman Bir Ekibe Sahibiz

 

Trafik, sağlık, iletişim, ulaşım, güvenlik, işyeri, su dağıtımı, haber ve yayıncılık elektriğe bağlı olan esas alanlardır. Elektriğin ekonomi, insan ve toplum için oldukça önemli olduğunu Güngören elektrikçi firmamız olarak farkındayız. Bu nedenle firmamızdaki çalışanlarımızın planlama ve organizasyon yeteneğine sahip, teknik beceriler konusunda oldukça başarılı, takım çalışmasında sorun çıkartmayıp uyum gösteren, etkili iletişim becerisine sahip, sorumluluk sahibi insanlardan oluşmasına özen göstermekteyiz. Verdiğimiz hizmette ise müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız. Hızlı ve güvenilir bir hizmet almak istiyorsanız iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.

 

Elektrik Tesisatlarında Oluşan Arızaları Gidermekteyiz

 

Kablolama, kontrol, aydınlatma sistemlerinin kurulumu ve bakımı, elektrik sorunlarını belirlemek ve tespit edilen sorunlara uygun teçhizat kullanarak tamir etmek, elektronik devrelerin veya motorlarda oluşan çeşitli arızaların giderilmesini sağlamak ve tüm bunları yaparken de iş sağlığı ve güvenliği yönetimi ile ilgili yönetmeliklere uygun faaliyetlerde bulunmaya özen göstermekteyiz. Kısacası elektrik tesisatı ile ilgili olabilecek her türlü arızayı tespit edebilmekteyiz. Daha sonra ise belirli bir düzen içinde oluşan arızayı giderebilmek için tamir işlemlerini yapmaktayız. Ayrıca elektrik tesisatlarının bakım ve onarımı da aksatılmaması gerekilen bir durumdur.

 

Kaliteli Bir Hizmet Sunmaktayız

 

Firmamız Bayrampaşa elektrikçi olarak, her türlü elektrik arıza bakım onarım işleri ile sizlerin memnuniyetini her zaman dikkate alarak hizmet vermekteyiz. Çünkü yapılan iş ile ulaşılan sonucun başarısı kaliteli bir hizmete bağlıdır. Verdiğimiz hizmetin kaliteli olması için arızalı ve gerekli işlemleri, planlanan zamana uyacak şekilde yapmaya çalışmaktayız. Hızlı bir süreç olmasına özen göstermekteyiz. Yapılan yanlış müdahaleler, uygulamalar, bakım ve onarımlar işlerin daha da karmaşık bir hale gelmesine neden olabilir. Bu nedenle sizlere kaliteli bir hizmet sağlamak amacıyla kendimizi sürekli geliştirmekte ve başarılı sonuçlar elde edilmesi için çalışmaktayız

 

Bu Yazıya Tepki Ver