“KALK, KOLTUĞA YAT!” MODALIFE, YATAK KONFORUNU KOLTUKLARA TAŞIYOR

Türkiye’nin öncü mobilya markalarından Modalife, koltuk ve köşe takımlarında “konfor” denince de iddialı. Paket yay sistemini ülkemizde koltuk üretiminde ilk kullanan Modalife, yatak konforundaki koltuklarıyla, rahatlıktan ödün vermeyenlerin de favori markası.

1648024588_grand_midi_koltuk
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anne ve babaların belki de en çok duyduğumuz sözü değil midir; “Kalk, yerine yat!” Salondaki koltukta uyuklamak, biraz olsun ‘kestirmek’, büyük küçük herkesin en sevdiği uyku ritüelidir! Türkiye’nin en sevilen mobilya markalarından Modalife, son derece modern ve rahat koltuklarıyla, “salon uykucu”larına muhteşem alternatifler sunuyor! Nasıl mı? Paket yay sistemi sayesinde…

“Paket Yay Sistemi”ni Salona Taşıyan İlk Marka 

Modalife, Türkiye’de “paket yay sistemi”ni koltuk takımlarında kullanan ilk marka. Koltuk takımı kategorisinde yer alan Grand Midi Koltuk Takımı, Vera Midi Koltuk Takımı, Life Large Köşe Takımı ve Sinema Köşe Takımı ise paket yay sistemi kullanılarak üretilen koltuk ve köşe takımlar. Modalife Soft Grup Ar-Ge Müdürü Kadir Çirci, daha çok yatak üretiminde ve uyku ürünlerinde kullanılan “paket yay sistemi”ni, soft mobilyada kullanıp ürün gruplarını geliştiren ilk marka olmaktan gurur duyduklarını söylüyor:

“Paket yaylı koltuklar, yayların birbirine bağlı kumaş torbalar şeklinde yerleştirilmesinden imal ediliyor. Bir başka deyişle yaylar bu sayede birbirinden bağımsız halde hareket ediyor ve üzerindeki basınca göre tepki veriyor. Bu sayede yüksek konfor sağlanıyor. Grand Midi ve Vera Midi koltuk takımı, aynı zamanda yatak da olabiliyor ki rahatlık ve konforu ikiye katlıyor. Life Large Köşe takımı ve Sinema Köşe takımında da konfor zirveye çıkıyor. Paket yay sistemi kullanılarak üretilen koltuklar, süngerinde çökme gibi olumsuzluklara karşı da dayanıklı.”

Omuz, Bel Boşluğu ve Kalça Bölgesini Destekliyor

Modalife Soft Grup Ar-Ge Müdürü Kadir Çirci, Modalife’ın modern ve konforlu ürünlerinde kullanılan, insan anatomisine uygun 5 farklı noktaya dizilmiş yaylar sayesinde omuz, bel boşluğu ve kalça bölgesinin desteklendiğinin de altını çiziyor. Koltuk, vücut yapısına göre şekil alırken süngerler de ürünün uzun yıllar kullanılabilmesine imkan sağlıyor.

Yurt genelinde kendi bünyesindeki 150’den fazla mağazası ve web sitesinde, her zaman daha cazip fiyat avantajlarını, kredi kartına 9 taksit ve ING bankası iş birliğinde peşin fiyatına, vade farksız 36 aya kadar vadeli tüketici kredisi fırsatıyla destekleyen Modalife, 30’u aşkın deposu ve Türkiye’nin her yerine en kısa sürede ulaşan sevkiyat ağı ile de öncü. Stoklarında hazır bulunan ürünleri ‘1 Günde Teslim’ eden Modalife, mobilyayı şimdi alıp teslimatın aylar sonra istediği adrese gelmesini tercih edenler için de tüm mobilyaları, kendi depolarında en iyi şekilde muhafaza ediyor. “Mobilyada Erken Rezervasyon” da yalnızca Modalife müşterileri için!

Siz yine de kalkıp yatağınızda uyuyun ama koltukta bir şekerleme de iyi gitmez mi! Paket yaylı, yatak konforundan farksız koltuklar için Modalife mağazalarına ve “Modalife AVM”lerine davetlisiniz. “modalife.com” ise 7/24 hizmetinizde…

Bu Yazıya Tepki Ver