Kalpten Bağlı Olduğumuz Babalarımız için her stile uygun hediye seçenekleri NetWork’te

“Kalpten Bağlıyız” diyerek bu Babalar Günü’nde en içten sevgiyi vurgulayan NetWork, zengin renk seçenekleri ve farklı desen yorumları ile geniş bir Babalar Günü hediye seçkisi sunuyor.

Screenshot_1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NetWork, kalpten bağlı olduğumuz babalarımız için, modern ve rafine tasarımların başrolde olduğu, her okazyonda stil sahibi bir görünüm vadeden hediye alternatifleri sunuyor.

 

Dinamik ve renkli görünümler sunan, okyanus mavisi, yeşil, hardal sarısı gibi canlı renklerin eşlik ettiği koleksiyonda degrade polo yaka tişörtler, natürel dokusu ile öne çıkan renkli keten gömlek ve şortlar, kanvas takımlar kaliteli kumaşları ve dikkat çekici detayları ile stiline önem veren babalara hitap ediyor. Hayatı kolaylaştıracak pratik çözümler sunan Non-İron gömlekler zamansız bir hediye alternatifi olurken, spor giyim ile günlük şıklığı tasarım dokunuşuyla birleştiren N-Tech koleksiyonu ise pratik ve konforlu bir stili benimseyen kalpten kalbe bağlı olduğumuz babalarımızın   favorisi olacak.

 

NetWork’ün minimal çizgilerle tasarlanmış Shoes&Bags koleksiyonunda ise pastel tonlarda süet loafer’lar, doğallıktan ilham alan espadriller ve minimal detayların etkisini ortaya koyan sneaker’lar ön plana çıkıyor. Kolayca kombilenebilerek çabasız bir şıklık sunan deri ve kumaş çantalarının yanı sıra bu sezon NetWork Babalar Günü için özel tasarlanan gözlük kabı, kozmetik, laptop ve omuz çantası göz alıcı hediye alternatifleri arasında yerini alıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver