Kanada’da dört hemşireye 46 milyon liralık büyük ikramiye vurdu

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanada’nın New Westminster şehrindeki Royal Columbian Hastanesi’nde çalışan hemşire Heewon Choi, Melanie Nolan ve iki iş arkadaşları, piyango kazanmak için ortak bir bilet aldı.

6 MİLYON DOLAR KAZANDILAR

Dört sağlık çalışanın geçtiğimiz hafta aldığı ortak bilete 6 milyon dolar isabet etti. Sağlık çalışanları, ülkedeki British Columbia Lottery Corporation’ın (BCLC) Lotto 6/49 oyunundan 6 milyon dolar kazandığını hastanede düzenledikleri basın toplantısında duyurdu.

BİR YILDIR PİYANGO OYNUYORLAR

BCLC yetkilileri, dört sağlık çalışanının yaklaşık bir yıldır birlikte piyango oynadığını söylerken Çarşamba günü bir basın toplantısında kazandıkları açıklandı. Büyük ikramiyeyi kazanan dört hemşireden Heewon Choi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İnanamadım. Bileti hemen yanımda oturan Melanie’ye gösterdim” dedi.

“HER ZAMAN MİLYONER OLMAK İSTEMİŞİMDİR”

Choi, büyük ikramiyeye sahip olmanın verdiği heyecanın eşsiz olduğunu ifade ederek, “Diğer iki grup üyesi vardiyalarına başladığında, Melanie ve ben onlara durumu anlattık. Bunun bir şaka olduğunu düşündüler. Her zaman bir milyoner olmayı hayal etmişimdir, kendimi bir rüyadaymış gibi hissediyorum” dedi.

KORONAVİRÜS HASTALARINA BAĞIŞ YAPACAKLAR

Melanie Nolan da büyük ikramiyenin bir kısmını çalıştıkları hastane olan Royal Columbian Hospital Foundation’da yatan koronavirüs hastalarına bağışlamayı planladıklarını ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı

Bu Yazıya Tepki Ver