Kapadokya ile Türk Gecesi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bulunduğunuz otelden sizleri sema gösterisinin yapıldığı alana geçiriyoruz ve ardından yine bu alandan sizi otelinize geri bırakıyoruz. Kapadokya’da geçirdiğiniz anları daha kalıcı hale getirebilmek ve farklı bir aktivite arıyorum, diyenler için Kapadokya balon turu yanında satın alabileceğiniz Kapadokya sema gösterisi de değişik anlara şahit olmanızı sağlayacaktır. Belki de ilk defa denk geleceğiniz Kapadokya’da Türk gecesi yapabilme imkânına sizlere bizler sunuyoruz. Şu anda indirimli fiyatı ile günübirlik olarak faydalanabileceğiniz bu hizmet kapsamında bulunduğunuz otelden alınarak etkinlik alanına ücretsiz bir şekilde götürüyorsunuz. Akşam saatlerinde başlayan Türk gecesi için hazırlanmış olan programın içerisinde farklı yörelere ait folklor grubu ve çeşitli dans gösterileri de Türk gecesi içerisinde yer almaktadır. Yine pakete dahil edilmiş olan çeşitli atıştırmalıklar, içecekler ve akşam yemeği de hizmetimiz kapsamında veriliyor.

Balon Turları ile Tarihi Keşif İçin Kapadokya Günü Birlik Turlar

Arkadaşlarınızla, akrabalarınızla gelerek değerlendirebileceğiniz Kapadokyanın tarihi havası içerisinde sizlere güzel bir mekan oluşturularak Türk gecesi yapabilmenizi sağlıyoruz. Kapadokya’da tarihi surlara katılabilmek ve balon turlarından eşsizliğini tadabilmek için sizler de sitemizi ziyaret ederek site içerisindeki aktif iletişim numaraları üzerinden bizlerle irtibata geçerek Kapadokya balon turu fiyatı hakkında bilgi alabilir ve rezervasyon oluşturabilirsiniz.

Hiç unutamayacağınız güzel bir tatil deneyimini sunan Balondokya, Kapadokya balon turu fırsatları ile hayalinizdeki tatil gerçekleştirmenizi sağlıyor. 4 gün 3 gece otel alanlarımı değerlendirerek kullanabileceğiniz özel balayı odaları dışında Kapadokya günlük tur olarakta tercih edebilirsiniz. Kapadokya’nın eşsiz manzarasının tadını çıkarabilmek doğa ile baş başa kalmak isteyen kişilerin bireysel olarak veya toplu gruplar halinde gelerek yararlanabilmeleri mümkündür. Tün bu fırsatlardan yararlanabilmek ve rezervasyon yaptırabilmek için sitemiz üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver