Karabük’te feci kaza! Polis memuru ekip arabası ve güvenilmez aracın aralarında sıkıştı!

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edinilen bilgiye takriben, polis ekipleri Safranbolu ilçesinde alkollü araç kullandığı ve trafiği tehlikeye düşüren bir vasıta ihbarı aldı. Bunun üstüne Safranbolu İlçe Güvenlik Müdürlüğüne alt trafik polisleri, Kıranköy Kavşağı’nda Selami Yavaşçı idaresindeki otomobili durdurmak istedi.

‘Dur’ ihtarına uymayan şoför, kendisini önlemek için yolu kesen polis memuru Savaş Okur’a (45) çarptıktan sonradan bir polis memurunun kullandığı sivil araç arasına sıkıştırıp kaçtı. İki araç aralarında kalarak göğsünden ve ayağından yaralanan trafik polisi Okur, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince önce Safranbolu Devlet Hastanesine ardından ise Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak çare altına alındı.

öte yandan olay yerindeki bir öteki trafik polisi ise aracı durdurmak için havaya ateş açtı. Olay yerinden kaçan Selami Yavaşçı’nın Karabük’e gittiğini saptayan polis ekipleri kent genelinde arama çalışmaları başlattı. Kısa sürede otomobili 5000 evler 75 Yıl mahallesi 57 no’lu cadde üzerinde park halinde bulan ekipler, olarak kaçan Yavaşçı’yı da kıskıvrak yakaladı.

Aşırı derece alkollü olduğu saptama edilen zanlı, polis ekiplerince gözaltına alınarak afiyet kontrolünün gerisinde Safranbolu Bağlar karakoluna getirildi. (İHA)

Bu Yazıya Tepki Ver