Karbon Peeling Kimlere Uygulanır?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Cilt lekelerinde ve gençleştirme işlemi için uygulanan karbon peeling hem erkek hem de kadınlara rahatlıkla uygulanabilen bir işlemdir. Herhangi bir yaş sınırı olmayan peeling işleminde ciddi hastalıkları ve hormonal sorunları olmayan her birey yaptırabilir. Güneş lekeleri, sivilce lekeleri ve skar izleri olan kişiler gönül rahatlığı ile yaptırabilir. Aynı zamanda cildi fazla sebum üreten kişilerde yağ oranını azaltmak için uygulanan bir işlemdir. Sizler de cilt sorunları ile karşı karşıya kalıyorsanız karbon peelingini yaptırabilirsiniz.

Karbon Peeling Acı Verir Mi?

Cilt gençleştirme işlemleri arasında yer alan karbon peeling lazer yöntemi ile cilt soyma işlemidir. İşlem esnasında herhangi bir acı ya da ağrı hissi meydana gelmez. Ortalama 15-20 dakika kadar süren işlem iğnesiz bir işlemdir.

Cildin üzerine sürülen karbon solüsyonu sayesinde güneş lekeleri, ölü deri, sivilce ve skar izleri yok edilir. Uygulama sonrasında hafif kızarıklık ve şişlikler meydana gelebilir. Fakat kısa sürede cilt normal yapısına geri döner. Karbon peeling sayesinde tertemiz ve sağlıklı bir cilde sahip olabilirsiniz.

Karbon Peeling Fiyatları

Cilt gözeneklerinin derinlemesine arındırılması ve lekelerin yok edilmesi için uygulanan karbon peelingi işleminde fiyatlar herkese hitap eder. Tercih edilen güzellik merkezlerine göre fiyatlarda değişiklikler meydana gelebilir. Kişinin cilt problemlerine ve girecekleri seans sayılarına göre fiyatlar değişir. Seans sayısı arttıkça fiyatlarda da artış meydana gelecektir. İndirimli ve kampanyalı fiyatlarda hizmet sunan merkezler tarafından gönül rahatlığı ile hizmet alabilirsiniz. Acı ve ağrı hissi yaşamadan kısa sürede cilt lekelerinizden ve aknelerinizden kurtulabilirsiniz.

Bölgesel Zayıflama Nedir?

Vücudun bazı bölgelerinde meydana gelen yağlanmalar kişileri huzursuz ve sağlıksız hissettirir. Bölgesel zayıflama yöntemi özel cihazlar kullanılarak bu yağların alınması işlemidir. Yalnızca yağlara etki eden bu yöntem kilo vermek için yapılmaz. Fakat kilo verme sürecini hızlandıran bir süreçtir. Kilonun yoğunlaştığı bölge hedeflenerek cihazlar ile yağlar vücuttan atılır. Bölgesel zayıflama genellikle kol, basen, karın, bel, kalça gibi yağ toplamaya daha müsait olan kısımlarda uygulanır. Hem kadınların hem de erkeklerin tercih edebildiği bir yöntemdir.

Bölgesel Zayıflama Nasıl yapılır?

Birden fazla farklı yöntemlerde yapılan bölgesel zayıflama işleminde lokal anestezi uygulanır. genellikle soğuk lipoliz ve liposuction işlemleri ile yapılan zayflama yöntemlerinde farklı cihaz ve teknikler uygulanır. soğuk lipolizde yağlar dondurularak alınırken liposuction işleminde yağlar eritilerek vücuttan atılır. İki yöntemde de vücutta herhangi bir acı hissedilmez. Liposuction işleminde diğer doku ve hücreler herhangi bir zarar almaz. Sizler de rahatsız olduğunuz bölgeleriniz için en uygun olan yöntemi tercih edebilirsiniz. Böylelikle kilo verme süreciniz de daha hızlı olacaktır.

Ameliyatsız Yüz Germe Nasıl Uygulanır?

Son zamanlarda oldukça popüler olan ameliyatsız yüz germe işlemi ünlüler tarafından da sıklıkla tercih ediliyor. Farklı yöntem ve tekniklerle yapılan yüz germe işlemlerinde herhangi bir cerrahi girişimler yapılmaz. Lokal anestezi altında yapılan tüm işlemler kısa sürede daha genç ve sağlıklı bir cilt ortaya çıkmasını sağlar. Uzman estetik doktorları tarafından yapılan tüm işlemler sayesinde kırışıklık ve sarkma problemleri ortadan kalkar.

Ameliyatsız Yüz Germe Yöntemleri Nelerdir?

Cerrahi yüz germe işlemlerine göre daha fazla tercih edilen ameliyatsız yüz germe yöntemleri kısa sürede uzun vadeli sonuç veren bir işlemdir. En sık tercih edilen yöntem iple askılama yöntemidir. Özel ipler kullanılarak cilt altından yapılan işlemde dokular herhangi bir zarar görmez. Sizler de ameliyatsız yüz germe ile kısa sürede daha genç hissedebilirsiniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver