Kargocuda eşini öldürmüştü! O cani içi müebbet istendi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, şubat ayında Osmangazi’ye tabi Demirtaş Mahallesi’nde bir kargo firmasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali C. (51), 31 takvim eşi Aynur C.’yi (46) bir kargo firmasında silahla öldürdü. Olayın arkasında Samsun’da yakalanan Ali C. tutuklandı.
Hakkında ’bile bile öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istek edilen Ali C.’nin yargılanmasına Bursa 3. Ağır Canice Mahkemesi’nde devam edildi. Daha önceki ifadelerini tekrarlayan davalı, Eşiyle 363 gündür görüşmediğini dile getirerek, “Kendisini tedarik ettiğim bir telefonla kargoya ziyafet ettim. Dedikodulara inanmıyordum. Yanında diğer kimseler olur diye silahla gittim. Kendisi ile uzun uzun konuştum. Bana, “yeni bir yuva kurdum. Sende yoluna git” deyince kendimi kaybettim. Kaç el ateş ettiğimi bilmiyorum. Pişmanım” dedi.

Çiftin oğulları M.C. ve S.C. ile kızları Ö.U.’nun ve taraf avukatlarının hazırlanmış bulunduğu duruşmada cumhuriyet savcısı sanık Ali C. hakkında mütalaa verdi. Savcı, sanık Canıtez’in, eşini planlayarak öldürdüğü gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etti.

Duruşma heyeti, sanık avukatının sure talep etmesi üstüne Ali C.’nin tutukluluk halinin devamına karar verip, duruşmayı karar için ileri bir tarihe erteledi.

(İHA)

Bu Yazıya Tepki Ver