Kauçuk Zemin

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kauçuk çok esnek ve darbelere karşı koruyucu özelliği olan bir malzemedir. Bu nedenle bazı zemin uygulamalarında tercih edilmektedir.

Kauçuk zemin uygulamaları diğer zemin çalışmalarına nazaran çok daha sık tercih edilmektedir. Hem kullanışlı ve uzun ömürlü yapısı, hem de dekoratif ve şık görünümleri ile birçok farklı alanlarda zemin çalışmalarında kullanılmaktadır. Kauçuk zeminlerin en önemli özelliği su tutmuyor olmalarıdır. Bu nedenle özellikle açık alanlarda yağmur sonrası hemen kullanıma uygun hale gelmektedir.

Kauçuk zemin çeşitleri arasında en çok tercih edilen model kare kauçuk ürünlerdir. Bu ürünler özellikle spor salonlarında en çok kullanılan malzemelerdendir. Tüm açık ve kapalı spor salonları zeminlerinde kauçuk zemin tercih edilmektedir. Böylelikle düşme ve darbe durumlarında esnek ve yumuşak yapısı sayesinde sakatlanmalara neden olmamaktadır. Vücut geliştirme ve fitness salonlarında ağrılıkların yere bırakılması ve ses sıkıntısı durumunda bu malzemenin büyük faydası bulunmaktadır.

Kare Kauçuk Zemin Faydaları

Kare kauçuk zemin uygulamalarında modüler kare parçalar halinde olan kauçuk zeminler birleştirilerek uygulanır. Bu malzemelerin en önemli özelliklerinden birisi de bir parçada meydana gelen deformasyon sonucunda, sadece o parça çıkarılarak yerine yenisi koyulmakta ve böylelikle komple zemin üzerinde bir yenileme yapılmaya gerek kalmamaktadır.

Aynı zamanda bu malzemelerin temizliği çok kolaydır. Hijyenin ön planda olduğu tüm açık ve kapalı alanlarda gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver