Kayseri’de Oto Yıkamacı Cinayeti: Fırıncı Tutuklandı

image_65f561050cdc8
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kavgada Ölen Oto Yıkamacı, Fırıncı Tutuklandı

Kayseri’de iki esnaf arasında çıkan silahlı kavgada oto yıkamacı Osman Tüşümel’i (61) öldüren, kendisi de çıkan bacağından yaralanan fırıncı Lütfullah Tüysüz (34) cinayetten 10 gün sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olayın Detayları

Olay, 3 Mart’ta saat 07.00 sıralarında Melikgazi ilçesi Alpaslan Mahallesi Ünal Sokak’ta meydana geldi. Fırıncı Lütfullah Tüysüz ile aynı sokakta oto yıkamacı olan Osman Tüşümel arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle taraflar tabancalarını çekip, birbirine ateş etti. Osman Tüşümel hayatını kaybetti, Tüysüz ise bacağından yaralandı.

Güvenlik Kamerasına Yansıyanlar

Çatışma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Tüşümel’in fırına geldiği, belinden 2 tabanca çıkararak ateş ettiği, Tüysüz’ün de karşılık verdiği ve Tüşümel’in yere yığıldığı anlar görüntülendi. Ayrıca, çatışma sırasında fırının giriş kapısının yanında oturan abla ve kardeşinin panik yaşadığı anlar da kaydedildi.

Şüphelinin İfadesi

Lütfullah Tüysüz’ün olay sırasında şoka girdiğini belirttiği ifadesinde, “Olayın nasıl olduğunu anlamadım. Her şey bir anda oldu. Panik oldum. Bacağıma aldığım kurşunlarla ağrı ve yanma hissedince can havli ile silahımı ateşledim.” şeklinde konuştu.

Bu Yazıya Tepki Ver