Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, Fenerbahçe Maçı Öncesi Konuştu

image_657da557e5c36_hH7vmt
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uçar: Fenerbahçe Ligin Birçok Konuda Lider

Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Fenerbahçe’nin birçok konuda ligin lideri olduğunu belirtti. Uçar, zor bir karşılaşma olacağını vurguladı.

“Oyun ve Oyuncu Gücü Olan Bir Takımla Oynayacağız”

“Ligin en çok gol atan takımı, kaybettiğinde en kısa sürede topu kazanan, rakip kaleye en çok şut çeken takımı gibi birçok istatistikte lider olan bir takımla oynayacağız. Hem oyun hem de oyuncu gücü olan bir takım. Bunların hepsinin farkındayız ama biz de kendi evimizde oynadığımız maçlarda iyi bir grafik çizdik. Bizim amacımız bu maça en iyi şekilde hazırlanıp kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak arzu ettiğimiz neticeyi almak. Bu sonuca kendi evimizde, taraftarımızın önünde ulaşacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuşan Uçar, takımının kendi sahasında avantajlı olduğunu belirtti.

Kayserisporlu Futbolcu Hasan Ali Kaldırım: Fenerbahçe Ligin En İyi Takımlarından

Kayserisporlu futbolculardan Hasan Ali Kaldırım da Fenerbahçe’nin ligin en iyi futbol oynayan takımlarından olduğunu söyledi. Kaldırım, sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini belirtti.

“Öz Güvenimiz Yerinde”

“Ama bizim de iyi bir gidişatımız var. Öz güvenimiz yerinde. Bunu kendi sahamızda, taraftarımızın önünde sürdürmek istiyoruz. Ligin devre arasına 2 hafta kaldı. Araya girmeden alabildiğimiz kadar puan almamız gerekiyor.” şeklinde konuşan Kaldırım, takımın iyi bir formda olduğunu vurguladı.

Kayserisporlu Futbolcu Stephane Bahoken: Fenerbahçe’ye Hazırlıklıyız

Kayserisporlu futbolcu Stephane Bahoken ise Fenerbahçe’nin hücum anlamında da çok iyi bir takım olduğunu belirterek, maça hazırlandıklarını ve ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Antrenman Devam Ediyor

Teknik direktör Recep Uçar yönetiminde Kayserispor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, pas ve topa sahip olma çalışmalarıyla başladı. İdman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Sarı-kırmızılı ekip, yarın yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Bu Yazıya Tepki Ver