Kemal Tursun Blog

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blog sayfaları son yıllarda özellikle sanal gezintileri seven kişilerin ilgi odağı haline geldi. Birçok farklı alanda açılan blog sayfaları, sayfa sahipleri tarafından ilgi duydukları ve eğitim aldıkları konulardan oluşan yazıları içeren kişisel sayfalardır.

Kemal Tursun almış olduğu eğitimler doğrultusunda kendisine ait bir blog sayfası açmış ve bu sayfa üzerinden çok kaliteli içeriklerle sizlere eğitimleri doğrultusunda bilgilendirmeler yapmaktadır.

kemaltursun.com sitesine giriş yaparak blog sayfasına ulaşabilirsiniz. Blog sayfa içeriğinde farklı bazı kategoriler yer almaktadır. Bu kategoriler arasında yer alan blog alanı ise sizlere yapılan en güzel bilgilendirmelerin bulunduğu alandır. Bu alanda kendi eğitimleri doğrultusunda teknoloji ve bilgisayar programcılığına dair çok faydalı ve güncel içerikler yer almaktadır. Gündem konusunda sürekli takipçisi olan ve gündemde yer alan en faydalı yazıları sizler için hazırlayan Kemal Tursun blog sayfasını takip edebilirsiniz.

Eğitim ve Bilgi

Kemal Tursun almış olduğu eğitimler ile birlikte bu alanlarda kendini geliştirmiş olan bir insandır. Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama bölümünü bitirmiş olan blogger bugün blog sayfasında bu alanda yazılar hazırlamaktadır. Sürekli kendini geliştiren ve eğitime verdiği önemi sürekli dile getiren genç yetenek Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü de tamamlayarak sizlere daha faydalı olmak adına çalışmaktadır.

Özellikle Windows XP ve işletim sistemleri kurulum alanında sahip olduğu tercübe oldukça önemlidir.

 

Bu Yazıya Tepki Ver