Kepçe Kulak Estetiği Nedir?

Kepçe kulak estetiği ya da bir diğer adıyla Otoplasti işlemi, son dönemlerde çok fazla talep gören estetik uygulamalardan birisidir.

kepçe kulak Mersin (2)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kepçe kulak estetiği ya da bir diğer adıyla Otoplasti işlemi, son dönemlerde çok fazla talep gören estetik uygulamalardan birisidir. Çocukluk dönemlerinde kepçe kulak sorunu yaşayan çocuklar ilerleyen yaşlarında artık bu sağlık sorunundan kulak operasyonuyla rahatlıkla kurtulabiliyorlar. Kepçe kulak ameliyatı Mersin ilinde çok sayıda klinikte uygulanmaktadır. Kepçe kulak ameliyatı genellikle kişinin kulak yapısının gereğinden fazla geniş olması veya kıvrımlı değil de düz olması halinde kişiye uygulanan bir kulak estetiğidir. Günümüzde fazla tercih edilen bu ameliyatı alanında iyi olan uzman bir estetik cerrahlar tarafından yapılması sağlıklı olur. Necmettintutuncu sitesi incelenebilir.

Kepçe Kulak Estetiği Nasıl Yapılır?

Kepçe kulak estetiği Mersin genellikle lokal anestezi altında bireylere uygulanıyor. Fakat bu ameliyat çocuklara uygulanacaksa eğer bu defa da çocuğa genel anestezi uygulanabilir. Ameliyat kulak arkasından uygulanacak olan bir kesi işlemi ile yapılır. Çocuğun veya yetişkin hastanın kulak kıkırdak yapısı dikişle şekillendirilir. Böylelikle kulak arkasında oluşan kesi estetik bir dikişle kısa zamanda iyileşme gösterebilir. Ve ayrıca hastanın kulağında ameliyat sonrası iz kalması söz konusu değildir. Kepçe kulak estetik operasyonları günümüzde artık daha kolay şekilde uygulanabiliyor.

Sağlık alanında oluşan gelişmeler ile kişiye rahatsızlık veren ve görsel görünümü etkileyen kısımlar kolaylıkla düzeltilebiliyor. Kepçe kulak Mersin denildiğinde akla gelen estetik kliniklerden olan Necmettintutuncu sitesine giriş sağlayarak işlemim detaylarını rahatlıkla görebilirsiniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver