Kim Arıyor?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birçoğumuz cep telefonlarımıza gelen yabancı numara çağrılarından son derece rahatsızlık duyar olduk.  Çünkü bu alanda yaşanan öyle kötü deneyimler duyuyoruz ki, bizleri arayan yabancı numaraların neden arıyor olabileceği konusunda birçok farklı düşünceye kapılıyoruz. Ve bunun akabinde rehberimizde kayıtlı olmayan numaralardan gelen çağrıları cevaplamamayı tercih ediyoruz.

Çünkü cep telefonlarınıza gelen bilinmeyen numara çağrıları kötü deneyimlere neden olabiliyor. Arayan yabancı numaraların kime ait olduğunu ve sizi neden arayabileceğiniz netleştirdikten sonra bu numaralarla iletişim kurmak her zaman en sağlıklı adım oluyor.

Sizlerde cep telefonlarınıza gelen farklı operatör numaralarının ya da sabit telefon numaralarının kime ait olduğunu öğrenebilmek için Kim Arıyor sitesi olarak web sayfamızı kullanabilirsiniz. Sitemize linkimiz üzerinden giriş yapabilirsiniz.  Ve çok hızlı ve kolay bir şekilde arayan numaraların kimin olduğu konusunda araştırma yapabilirsiniz.

Kim Arıyor Nasıl Çalışıyor

Sizleri arayan ve rehberinizde kayıtlı olmayan numaraların kimin olduğunu öğrenebilmek için sitemizde karşınız acıkan bölüme telefon numarasını yazabilirsiniz. Ve site içerisinde bu numara hakkında yapılan yorumları aratabilirsiniz. Sitemizde sizin gibi kullanıcılarımız onları arayan farklı ve yabancı numaraların kimlere ait olduğu konusunda, ya da onları aradıklarında ne tür söylemlerde bulunduğunu anlatmak amaçlı yorumlar yazmaktadırlar. Böylelikle sizleri arayan numaralar hakkında daha önce yapılan yorumları okuyarak neden arandığınız konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Sizlerde arayan yabancı numara deneyimlerinizi burada paylaşarak başka insanların bunlardan faydalanmasını sağlayabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver