Kim Milyoner Olmak İster’e Katılan Yarışmacı Hem Ağladı Hem Ağlattı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zeytinburnu Maltepe mahallesinde yer alan sanayi sitesi bölgesinde saat 22.00 itibariyle fuhuş pazarlığı mahalle sakinlerini ayağa kaldırdı.

Vatandaşlar, hemen hemen kadının buraya gidip fuhuş pazarlığı yaptığını iddia ediyor. Mahalle halkının cep telefonu ile kaydettiği görüntülerde kadınların dans ederek halay çektiği, beraberinde gelenlerle de fuhuş pazarlığı yaptığı kaydediliyor. Fuhuşun da ara sokak ortasında veya arabalarda yapıldığı belirtiliyor. Sanayi sitesi esnafı her gün sokaklarda prezervatif ile iç çamaşırları gördüklerini ifade ediliyor.

‘HER AKŞAM, HER GECE AYNI’

Sokak arasında yapılan fuhuşu da kaydeden vatandaşlardan biri, şu ifadeleri kullandı:

‘Her akşam, her gece aynı. Gelin bakın. Videolarda gördüğünüz her şey, her gece bire bir aynı olacak. Çöpçüler artık yerleri temizlemiyor. Pisliklerinden bıktık. Halay çekiyorlar. Polisleri arıyoruz, geliyorlar alıp götürüyorlar gerçekten. 2 dakika sonra serbest bırakıyorlar. Fuhuş pazarlığı ne demek? Daha önemli şeyler de yapıyorlardır. Uyuşturucu da satıyorlardır. Biz bıktık. Birileri el atmalı, bir şey yapmak lazım.’

Bir esnaf vatandaşta, ‘Gece saat 10, 11 gibi geliyorlar halay çekiyorlar, fuhuş pazarlığı yapıyorlar. Şikayet olduğunda götürüldükten sonra döndüklerinde bize ‘Gittik de ne oldu?’ diye el işareti yapıyorlar. Sokak ortasında aleni fuhuş pazarlığı yapıyorlar. Yerleri temizlemekten bıktık. Dükkanlarımıza giremiyoruz. Her taraf pislik dolu. Polis gelip alıp götürüp serbest bırakıyor. Kadınları karanlık yere gidip araçlarda, sokakta fuhuş yapıp gidiyor’ dedi.

 

İLİşKİLİ HABERLER Fuhuş Baronunun Senelik Kazancı Dudak Uçuklattı

Fuhuş Baronunun Senelik Kazancı Dudak Uçuklattı

Fuhuş Pazarlığı Ardından Otel Odasına Çıkan 2 Arkadaş Gasp Edildi

Fuhuş Pazarlığı Ardından Otel Odasına Çıkan 2 Arkadaş Gasp Edildi

Trabzon'da Fuhuş Tüneli Bulundu

Trabzon’da Fuhuş Tüneli Bulundu

Fuhuş Çetesinin Kaçırmaya Çalıştığı Kadının İfadesi Ortaya Çıktı

Fuhuş Çetesinin Kaçırmaya Çalıştığı Kadının İfadesi Ortaya Çıktı

Fuhuş İçin Anlaştığı Kadını Öldürmüştü, Cezası Belli Oldu

Fuhuş İçin Anlaştığı Kadını Öldürmüştü, Cezası Belli Oldu

Bu Yazıya Tepki Ver