Kitap Tavsiyeleri: Madalyonun İçi

Screenshot_1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Zamanla maalesef uzaklaştığımız kitaplar kimileri için sığınacak liman görevi görebiliyor. Neyse ki birçoğumuz hala kitapların içinde kaybolabiliyoruz. Okuduğumuz bazı kitaplar bazen zihnimizde ve ruhumuzda derin ve anlamlı izler bırakabiliyor. Hatta uzun bir süre kitabın etkisinden çıkamadığımız zamanlar olabiliyor. Bu kitaplardan bir tanesi de Kitap Gönder sitesinde sizleri bekliyor.  Madalyonun İçi adlı kitap okuyanları kendine bağlıyor ve birçok karmaşık duyguyu bir arada yaşamanızı sağlıyor. Bu kitap okuyanların içindeki her duyguyu harekete geçirecek nitelikte bir kitap olduğundan unutulmaması ve iz bırakması gayet normal. Kitap Gönder sitesi en çok beğenilen ve aynı zamanda yeni yazar ve kitaplara da yer veren bir site olduğundan hemen hemen ne ararsanız bulmanız mümkün.

Madalyonun İçi adlı kitap da artık hit kitaplar arasında olmasına rağmen oldukça rağbet gördüğünden bulunması zor bir kitap olabiliyor. Fırsatı okurların ayağına site getiriyor. Kitabı merak edenler veya önceden okumuş fakat tekrar okumak isteyenler, mutlaka kitaplığımda bulunması gerek diyenler için kitap bu site elinizin altında.

Madalyonun İçi Tanıtım

Gülseren Budayıcıoğlu’nun en sevilen eserlerinden biri olan Madalyonun İçi adlı kitap ilk çıktığı andan itibaren büyük bir yankı uyandırmış ve ilk basım hızla tükenmiştir. Çokça aranan ve bilinen bir kitap olması bir yana kitap ismi değiştirilerek bir TV programı olarak da karşımıza çıkmıştır.

Kitapta bir psikolog ve psikoloğa açılan hayatların hikâyesi anlatılıyor. Temizlik takıntısı olan ve oturdukları evi temiz tutmak amacıyla apartmanı çöpe dönüştüren üç kız kardeşin, ölümcül bir hastalığa yakalanmış bir bankacının, duyduğu her şarkıyı kendi için çaldığını zanneden memur bir kadın, kız olarak doğmuş olduğu halde kendini erkek olarak hisseden bir transseksüel ve buna benzer daha birçok hikâye ve hayat bir psikoloğun odasında can buluyor. Bu hikâyelerin gerçeklik payındaki oranı ise okuyucuyu en çok etkileyen taraflarından biri. Kitaptaki karakterlerin çoğu gerçek hayattan alıntı olarak kitapta yerini alıyor. Asıl mesleği psikolog olan Gülseren Budayıcıoğlu mesleğinin ona yaşattıklarını ve yansıttıklarını bu eserle okuyucuya aktarıyor. Kitapta sadece psikoloğa gelen karakterlerin değil aynı zamanda da psikolog karakterinin de duyguları ve hissettikleri paylaşılıyor. Yaşayanlar için zor olan bütün olaylar psikolog karakterimizin de etkilenmesine, hastalarıyla kâh ağlayıp kâh gülüp bazense sadece durgunlaşarak tepki vermesine sebep oluyor.

Kitapta geçen karakterler ve hayatlar birbirinden oldukça farklı olduğundan her yeni karakterde okuyucu kendini yeni bir serüvende buluyor. Kitabın dikkat çekici bir diğer özelliği ise karakterlerin kendi içsel dünyasına yaptıkları yolculukları ve düşünce yapısını da net olarak okuyucuya sunuyor olması. İliklerinize kadar yaşayarak okuyacağınız bu kitap bulamayanlar için Kitap Gönder sitesinde.

Kitabın ilk basım yılı 2004 senesi olmasıyla birlikte Psikiyatrist Doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun yazarlık deneyimini yaşadığı ilk kitaptır. İlk göz ağrısı olan bu kitabın çokça rağbet görmesiyle edebiyat dünyamız yeni ve çok yetenekli bir yazar daha kazanmış.

Madalyonun İçi Sipariş Detayları

Hemen herkesin kitaplığında bulunması gereken Madalyonun İçi adlı kitabın siparişini Kitap Gönder sitesi üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. En eski veya en güncel yazarlar ve yapıtlar fark etmeksizin birçok kitaba ev sahipliği yapan bu siteye internet üzerinden giriş yaptıktan sonra arama butonuna (hemen sitenin üst orta kısmında yer alıyor.) tıklayarak kitabın adını yazarak aramayı onaylayın. Ekranın hemen sağ alt köşesinde bulunan sepete ekle butonuna tıklayarak kitabı sepetinize atın. Hemen ardından sepeti onaylayın. Ardından gelen ödeme talep işlemlerini istenilen bilgilere göre doldurduktan sonra kitabınız yola çıkacaktır. Ayrıca Kitap Gönder sitesi hızlı kargo servisi ile de okuyucularını asla mağdur etmiyor.

Madalyonun İçi Kitap Ücreti

Kitap kurtları için kitabın fiyatı, kesinlikle en çok merak edilen sorular arasında belki de ilk sırada yerini alır. Özellikle sevilen ve oldukça ilgi çeken kitaplar söz konusu olunca okuyucular ister istemez gerilebiliyor. Madalyonun İçi adlı kitap da birçok kitap gibi oldukça ses getiren kitaplar arasında. Her kitap özeldir ve güzeldir aslında bu yüzden https://www.kitapgonder.com/ sitesi kitap ayrımı yapmaksızın her tattan kitabı bulunduruyor. Fiyatları konusunda ise görenleri şaşırtıyor. Çünkü kitap fiyatlarının oldukça uygun olması ve çoğu zaman yapılan indirim dönemleri ile okuyucularına oldukça kolaylık sağlıyor.

Madalyonun İçi adlı kitap ise sitede en uygun fiyatıyla okuyucularını bekliyor. Kitabı kaçırmak istemeyen okurlar için harika fırsat bu sitede.

 

Bu Yazıya Tepki Ver