Klasik Ogame Arayüzü

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ogame bugüne kadar yapılmış olan en çok sevilen uzay oyunlarından birisidir. Oyun 2002 yılında hayata geçirilmiş ve o günden bu yana sürekli artan bir ivme ile oyun severlere sunulmuştur. Eğer online bilgisayar oyunlara büyük bir ilginiz varsa ve bugüne kadar Ogame ile yollarınız kesişmediyse çok zaman kaybettiniz demektir.

Ogame çok uzun yıllardır oynanan bir oyundur. Bu süreçte yaşanan tüm teknolojik ve yazılımsal gelişmeleri takip ederek kendini yenileyerek sürece devam etmektedir. Bu durum bazı oyun severlerin çok ilgilisini çekmekte ve yenilenmiş arayüz ile çok daha keyifli oyun süreçleri yaşamaktadırlar. Ancak bazı oyun severler ilk yani klasik arayüzün değişmesi ile birlikte bu oyundan vazgeçmiştir. 2010 yılında yapılan arayüz güncellemesi ile Ogame tutkunları ikiye ayrılmış durumdadır.

Klasik Ogame arayüz isteyenler için Türk yapımı yeni bir yazılım hazırlanmıştır. Bu yazılım aynı eski arayüz ile benzer bir sistemdir ve arayüz güncellemesi nedeni ile Ogame oynamayı bırakan kişilerin büyük ilgisini kazanmıştır.

Ogame Uzay Oyunu Blog Sayfası

Ogame uzay oyunu kuruluma ve daha farklı bir işleme gerek olmadan online olarak web sayfası üzerinden oynanan bir uzay oyunu çeşididir. Çok uzun yıllardır milyonlarda oyun severin en çok ilgi duyduğu oyunlardan olan Ogame için özel olarak bir blog sayfası açılmıştır.

https://ogamecc.blogspot.com/ linkine giriş yapabilir ve bu blogda yer alan en önemli Ogame haberlerine ulaşabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver