Klinik Psikolog Handan Ergün Hoşrik

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Handan Ergün Hoşrik Ankara’da sizler için klinik psikolog olarak destek hizmetleri veren uzman bir psikologdur. Özellikle ilişkiler üzerine yapmış olduğu ekstra eğitimlerle birlikte hayatınızın en önemli süreçlerini yönlendirme konusunda sizlere bilimsel olarak yardımcı olmaktadır. Ankara psikolog arayışındaysanız kendisine web sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz. Web sayfası aracılığı ile kendini yakından tanıyabilirsiniz. İhtiyacınız olan alanlarda destek terapi çalışmaları talep edebilirsiniz. Online randevu sistemi aracılığı ile hızlı ve kolay randevu alabilirsiniz. Kendisi ile görüşebilmek için Ankara’da yaşıyor olma zorunluluğunuz bulunmamaktadır. Online terapi seansları aracılığı ile Türkiye’nin her yerinden Çift terapisi, evlilik terapisi ve aile terapisi alanında destek alabilirsiniz.

Çift Terapisi Nedir?

İlişki boyutunuz ne olursa olsun, partnerinizle bazı sorunlarınız varsa ve bunları kendi imkânlarınızla aşmakta zorluk çekiyorsanız çift olarak terapilerle katılabilirsiniz. Evlilik danışmanlığı, aile terapisi ya da çift terapisi olarak isterseniz eşinizle, isterseniz nişanlınızla ya da sevgilinizle bu terapilerden faydalanabilirsiniz.

Çift terapilerinde mutlaka çift olarak terapide bulunmalısınız. Karşılıklı olarak sorunlarınızı masaya yatırabilmeli ve uzman psikoloğunuzun bu sorunlara tam olarak teşhis koymasını sağlamalısınız. Bu durumda ancak sorunlarınız etkin çözümlere kavuşabilecektir. Birçok bilimsel yaklaşımla var olan sorunlarınızı kolaylıkla çözebilirsiniz.

Sizlerde çift terapi seansları için Handan Ergün Hoşrik ile iletişime geçebilirsiniz. Sağlıklı ve uzun süreli bir ilişki için bu destekler oldukça önem taşımaktadır.

Bu Yazıya Tepki Ver