Kök Hücre Tedavisi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PRP kök hücre tedavisini Adıyaman güzellik merkezi, Esteline Lazer Merkezi ve Güzellik Salonu olarak gerçekleştiriyoruz. Medikal bir uygulama olan bu tedavi, içerisinde özel bir jel bulunan minik tüpler vasıtası ile gerçekleştiriliyor. İçerisine belli bir miktar da kendi kanınızdan ilave edilen bu merkezkaç işlemi uygulanarak yapılan tedavi için merkezimize bekleniyorsunuz.

Yüz, alın ile göz kenarlarında, şayet sarkma ya da çökme oluştu ise bu tedavi uygulamalıdır. Saç derisinde yahut ta saçlarda olası dökülme ve kırılmalar için de bu tedaviye ihtiyaç duyulur. Boyun bölgesi başta olmak üzere, deride görülen her tür sarkma ve kırışıklıkların giderilmesinde, bu tekniğin uygulanması gerekir.

Akne Tedavisi

Adıyaman güzellik merkezleri, sivilce tedavisi yapmalıdırlar. Kırmızı kabarcıklar, zamanla deride gözenek oluştururlar. İltihaplı kabarcık, bu rahatsızlığın son evresidir. Bu rahatsız edici durum, özellikle yüz bölgesinde insanları, estetik açıdan rahatsız etmektedir. Bu küçük ama göze batan rahatsızlığın en doğal hali ile tedavisini yaptırmak mümkündür.

Anti Aging Tedavisi

Esteline Lazer güzellik merkezi, yaşlanma karşıtı önlem uygulama tekniğini de hizmet ağına eklemiş durumdadır. Cilt kalitesini artırma yöntem ve teknikleri ile sağlanan bu yaklaşımı, güzellik merkezimizden isteyebilirsiniz.

Sağlıklı bir cildin, genç ve dinamik görünmesi, tüm bayanların arzu ettiği bir görüntüdür. Işıltı saçan ve hafif yanlı sıkı bir cilt, diri bir cilt görüntüsü verir. Bunu gösteren ciltler için, uzman eller gerekir.

 

Bu Yazıya Tepki Ver