Kondosan Külkedisi Masalı

Kondosan Youtube üzerinden çocukların en beğendiği masalları yeniden anlatıyor.

Külkedisi (7)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kondosan Youtube üzerinden çocukların en beğendiği masalları yeniden anlatıyor. Üstelik kanalın profesyonel çalışma ekibi sayesinde ses kalitesi ve animasyonlar da oldukça dikkat çekiyor. Böylece çocuklar masalların en keyif verici ve güzel hali ile hikâyeleri dinleme fırsatı yakalıyor. Külkedisi masalından Adisebaba masallarına birbirinden güzel masal keyfini yaşamak için tek yapmanız gereken Kondosan Youtube kanalını takibe almak. Böylece siz de çocuklarınızın uyku vakitlerinde ya da eğlence anlarında bu masalları izleyebilirsiniz.

Çocuklara çeşitli masal deneyimlerini en güzel hali ile sunan Kondosan, masalları farklı dillerde de yayınlamaktadır. Böylece Çince, İspanyolca ve Almanca gibi çeşitli dillerde dublajlı olarak çocuklarınıza masalları dinletebilirsiniz. Benzersiz çizgi film deneyimini çocuklarınıza yaşatmak için her hafta cumartesi günü sabah 10’u bekleyebilirsiniz! Kondosan çizgi film ve masallarını bu süreçte düzenli olarak yayınlamaktadır.

Kondosan Masalları

Kondosan şimdiye kadar pek çok çocuk için vazgeçilmez olan hikaye ve masalları en iyi şekilde izleyicilerine sunmaktadır. Özellikle de Sindirella Masalı bu kategori arasında yer alıyor. Birbirinden güzel ve eşsiz hikayeleri ile eğlence dolu dakikalar sunan Kondosan, Sindirella hikayesi ile de beğeni topluyor. Evde üvey annesi ve iki kız kardeşi ile yaşamak zorunda kalan Sindirella için hayat hiç de kolay olmayacaktır. Ancak ilerleyen zamanlarda hikayenin gidişatını değiştiren çok büyük olaylar yaşanacak! Peki, Sindirella için neler olacak? Masalın devamını Kondosan Youtube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver