Küçük Dokunuşlar ile Tazelenin

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Badem göz estetiği ile gözlerinizde istediğiniz estetik dokunuşa sahip olurken ideal görünümü de elde edebilirsiniz. Kısa bir süre içinde yapılacak olan küçük dokunuş sayesinde arzu edilen orana kavuşmanız sağlanır. Küçük dokunuşlarda cildin ideal nem seviyesine yükselerek daha parlak ve sağlıklı görünüme sahip olması için ise hydrafacial uygulamasından yararlanmanız mümkün.

Hydrafacial fiyatları ise farklılık göstermek ile beraber işlem öncesinde bilgi alarak uygulamayı gerçekleştirebilirsiniz. Sadece yüz güzelliği değil bedensel olarak da arzu ettiğiniz görünüme kavuşmak için ise bölgesel incelme işlemlerinden yararlanarak vücudunuzun belli bölgelerinde biriken fazla yağın alınmasının avantajına da sahip olabilirsiniz. Bölgesel incelme işlemlerinde 2 kilo ile 8 kilo arasında yağ alınabilmektedir.

Bu da bedensel olarak yaşanan ideal bir görünüme sahip olmanız için son derece önem taşır. Tüm dokunuşların yapılması işleminde ise konusunda uzman ve deneyimli kişilerden yararlanılması ve uygulama işlemlerinde kaliteli tercihlerin seçilmesine dikkat etmeniz tavsiye edilir.

Badem Göz Estetiği Nedir?

Gözlerin daha ideal bir görünüme kavuşmasını sağlarken aynı zamanda daha orantılı olması için işlemden yararlanılabilmektedir. Sarkan göz kapaklarının sabitlenmesi işlemi yapılırken ayrıca gözlerde yapılacak olan kesi ile beraber yukarı kaldırma işlemi gerçekleştirilir. Makyaj hilesi ile elde edilebilen uygulamanın da kalıcı hale gelmesi böylelikle mümkün olmaktadır. Badem göz estetiği lokal ve genel anestezi ile uygulanabilen ve ortalama bir buçuk saat süren estetik bir uygulamadır.

Badem Göz Estetiği Kimlere Uygulanır?

Kişilerin tamamen kendi isteklerine bağlı olarak yapılan bu çalışma özellikle göz kapağı düşük olan kişiler için ideal bir uygulamadır. Gerçeleştirilecek olan işlem ile son derece etkili bakışlara sahip olmanız da sağlanır. Badem göz estetiği uygulaması sonrasında işlem 4 yıl süre ile kullanılabilir. İşlem sonrasında beğenmemeniz durumunda ise uygulama geri alınabilir.

Bölgesel İncelme Nasıl Yapılır?

Bölgesel incelme işlemleri öncesinde muayene gerçekleştirilerek işlem yapılacak olan alan belirlenir. Muayene sonrasında tetkikler yapılarak işlem için uygunluğunuz araştırılır. Yapılan diyet ya da spor aktiviteleri sonrasında bölgesel alanda bulunan yağlardan kurtulamamanız durumunda uygulamadan yararlanılabilir. İşlemde lokal anestezi uygulanır.

Halk arasında yağ aldırma işlemi olarak ifade edilen uygulama da yenilenen teknoloji sayesinde ideal yöntemler uygulanarak istenen incelme kısa sürede ve kolaylıkla elde edilebiliyor.

Bölgesel İncelme Fiyatları

Bölgesel incelme işlemleri kalça, pop, basen, göğüs, karın ya da bacak içi gibi farklı bölgelerde gerçekleştirilebiliyor. Tek bir alanda yapı alçak olan incelme işleminin yanı sıra birden fazla bölge içinde işlem gerçekleştirilebilir.

Bölgesel incelme fiyatları uygulama alanına ve yöntemlerine göre de farklılık göstermektedir. Uygulama öncesinde fiyat hakkında bilgi alarak buna göre işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Hydrafacial Nasıl Uygulanır?

Hydrafacial uygulaması cilt bakım işlemidir. Uygulama ile cildin ihtiyacı olan ne takviyesi sunularak istenen sağlıklı görüntü de elde edilmiş olur. Cilt yenileme akne ve cilt leke tedavisi için uygulanan hydrafacial tamamen ağrısız bir işlem olup acı da hissetmezsiniz. Sadece tek bir seansta bile cildinizdeki yenileme gözle görülür şekilde olur.

Hydrafacial Fiyatları

Hydrafacial fiyatları farklılık gösterebilmektedir. Yaklaşık otuz dakika süren işlem her mevsim gerçekleştirilebilmesi ile avantaj yaratmaktadır. İşlem sonrasında sadece o gün yüzün yıkanmaması gerekir. Fakat kişi isterse yüzüne makyaj yapabilir.

İşlem ağrısız ve acısız olmak ile beraber yüzde ödem, kızarıklık ya da şişlik yaratmadığı için kişi anında sosyal yaşantısına geri dönebilir. İşlemler sonrasında cildiniz bebeksi bir yumuşaklığa sahip olurken aynı zamdan elastikesi de artırılır. Hydrafacial fiyatları hakkında bilgi için hemen bizimle iletişime geçin.

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver