Kurban Hisseleri Hakkında

kurbanhisseleri (18)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurban organizasyonu işlemlerini başarılı bir şekilde gerçekleştiren Kurban Hisseleri, İstanbul genelinde yaklaşık olarak 15 yıldır tecrübeli bir şekilde hizmet vermektedir. Özellikle de Kurban Bayramlarının olduğu dönemlerde oldukça ihtiyaç duyulan kurban kesim yerleri, firmanın bünyesinde en uygun koşullarda sağlanmaktadır. Üstelik kurbanlık seçimi de Kurban Hisseleri markasının büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarından da gerçekleştirebiliyorsunuz.

Küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık satışı alternatifi de sunan Kurban Hisseleri, 2005 yılından günümüze kadar geçen sürede binlerce kurbanlık kesimini başarılı bir şekilde tamamlamıştır. Üstelik kurban satışını da sağlayarak bu dönemde bireylerin kurbanlık arayışına da bir çözüm üretmiştir. Tüm bunlarla birlikte İstanbul genelinde yaşayan herkes markanın kesim yerlerinde kurbanlıklarını sorunsuz bir şekilde kestirebiliyorlar.

Kurbanlık Kesim Süreci

Kurban Hisseleri firması, İstanbul genelinde yer alan Çağlayan Pazaryeri ve Arnavutköy semtlerinde kurban kesim işlemlerini gerçekleştirmektedir. Bu süreç öncesinde ise küçükbaş ve büyükbaş hayvanlar, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde doğal ve sağlıklı koşullarda yetişen hayvanlardan seçilirler. Aynı zamanda kesim için İstanbul’a getirildikten sonra çiftliklerinde alanında uzman olan hekimler tarafınca sağlık kontrolünden geçerler. Böylelikle kesime uygun ve sağlıklı kurbanların satışı sağlanır.

Firmanın bünyesinden aldığınız kurbanlıklar için kesim işlemlerini de oldukça kolay bir yol ile gerçekleştirebiliyorsunuz. Belirttiğimiz kesim yerlerinden birinde kurbanlık kesim işlemi İslami koşullara uygun bir şekilde yapılır. Kesimi yapan kişiler de alanında uzman ekipler tarafından tamamlanmaktadır.

Kaynak: https://kurbanhisseleri.com/

Bu Yazıya Tepki Ver