Kuruluş Osman 32. bölüm izle! Kuruluş Osman 33. bölüm fragmanı izle!

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osman Bey, Flatyos’un kurduğu hain pusudan kurtulmuştur. Bamsı Bey tızağın bozulmasında büyük rol oynamıştır. Osman Bey, esir düşen ağabeyi Savcı Bey’i kurtarmak üzere harekete geçer. Bamsı Bey, Kayı Obası’na dönerek Ertuğrul Bey’le buluşurken; Nikola ve Flatyos, Göktuğ’un zindandan kaçışına karşılık Gündüz Bey’e sürpriz bir saldırı düzenler ve anlaşmayı bozar. Kuruluş Osman’ın 32. bölüm özetinin devamı ve Kuruluş Osman 33. bölüm fragmanı hakkında bilgiler haberimizde!

Kuruluş Osman 32. bölüm izle!

Yavlak Arslan ise Osman Bey’e karşı Nikola ile ittifaka gider. Geyhatu nökerleriyle birlikte Kayı Obası’na gelir, onu durdurabilecek tek kişi ise Osman Bey’dir.

Dört cepheden kuşatılan Kayı Obası, Moğollara karşı nasıl direnecek? Osman Bey, Geyhatu ve Moğollar’ı durdurmak için nasıl bir plan kuracak?

Ertuğrul Bey, Osman Bey’in sözüne karşı gelmesine nasıl tepki verecek? Bala Hatun ve Hazal Hatun arasında köprüler atılıyor mu? Gündüz Bey’in akıbeti ne olacak?

Kuruluş Osman 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği Kuruluş Osman her Çarşamba 20.00’de atv’de. Yeni bölüm fragmanı yayında!

Bu Yazıya Tepki Ver