Kuzey Promosyon Ürünleri

907ff8e90129a0a3280ce90ffc4a493f_toplu_banner
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuzey Promosyon olarak kurumsal hediyelik promosyon ürünlerden, tekstil ürünlerine, matbaa ürünlerinden, teknolojik ürünlere kadar değişik ürün yelpazesindeki promosyon alanındaki yenilikleri yakından takip ederek, işlevsel ve doğru ürünleri “Markanıza Değer Katmak” adına siz değerli müşterilerimizin beğenilerine sunmaktadır.

Satış ekibimiz sizin istekleriniz doğrultusun da memnuniyetiniz için hizmet vermektedir. Kuzey Promosyon siz değerli dostlarımızın promosyon danışmanı olmayı kendisine hedef seçmiştir. Katalogdaki ürünler dışında özel tasarım ürünlerin çözümü konusunda araştırma, üretim ve hizmet sunmaktayız. Kuzey Promosyon kurulduğu günden itibaren misyonu koşulsuz müşteri memnuniyeti, kalite, hızlı üretim süreci ve zamanında teslim olan firmamız müşterilerimizin taleplerini en iyi hizmet ve ürün kalitesiyle karşılamak için gayret etmektedir.

Bugüne kadar sunduğumuz hizmetlerimizde müşterilerimizden aldığımız başarılı geri dönüşlerin mutluluğu ile hizmet kalitemizi her geçen gün arttırarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

 

Maltepe Mah. Gümüşsuyu Cad. No: 3 Dalgıç Çarşısı Z10 Topkapı – Zeytinburnu / İSTANBUL

Tel: 0212 589 39 10

info@kuzeypromosyon.com

Bu Yazıya Tepki Ver