Lazer Epilasyon Nedir? Çekmeköy Lazer Epilasyon Merkezleri

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Lazer epilasyon ile 6-8 seansta kıl ve tüy problemlerinizden kalıcı olarak kurtulabilirsiniz. Peki nedir bu lazer epilasyon? Herhangi bir riski veya zararı var mı? Bu yazımızda bunların cevabını vereceğiz.

Lazer Epilasyon Nedir?

Lazer epilasyon yöntemi istenmeyen tüylerin yok edilmesi için kullanılan son teknoloji yöntemlerden birisidir. Lazer ışınları kullanılarak yapıldığı için lazer epilasyon olarak isimlendirilmiştir. Lazer ışığı bildiğimiz ışık tipinden farklı olarak tek dalga boyu halinde düz bir demet halinde yayılması şeklinde ifade edilebilir. Böylece çevre dokuya zarar vermeden kıl köküne yoğunlaşarak kıl kökünün sağlıklı bir şekilde yok edilmesini sağlayarak istenmeyen tüy problemlerini çözer.

1990’ların sonuna doğru ticari amaçlarla kullanılmaya başlayan lazer epilasyon yöntemi ile 6-8 seansta (çok gerekli olduğu durumlarda nadir olarak 10 seansa çıkılabilmektedir) istenmeyen tüylerin yok edilmesinde yeterli olmaktadır.

Lazer Epilasyon Kaç Seansta Biter?

Lazer epilasyon tedavisi ortalama olarak 6-8 seansta sonuç vermektedir. Çok nadir olarak kıl tipi ve yoğunluğa bağlı olarak ekstra seanslar gerekebilmektedir. Kaç seansta sorununuzun çözüleceğini bir uzman kıl tipinizi ve yoğunluğunuzu inceleyerek karar vermektedir.

 

Çekmeköy Lazer Epilasyon Merkezleri

Çekmeköy’de bulunan lazer epilasyon merkezleri arasından hangisine uygulama yaptıracağınıza henüz karar vermediyseniz dikkat etmeniz gereken birkaç tüyodan bahsedelim. Lazer epilasyon merkezi seçerken kullandıkları cihazın ismini öğrenip internette araştırma yapmanız sizin yararınıza olacaktır. Fiyatların oldukça değişkenlik gösterdiği lazer epilasyon tedavisinde kullanılan cihaz çok önemlidir. Kimi merkezler kalitesiz ve ucuz cihazlar kullanmakta ve epilasyon fiyatlarını aşağıya çekmektedirler. Bu tarz cihazlarla yaptıracağınız epilasyon işleminden memnun kalmayacaksınız.

Cihaz dışında bir diğer önemli konu da cihazı kullanan uzmanın yetkinliğidir. Bu iki konuya dikkat ettiğiniz sürece lazer epilasyon tedavisinden alacağınız sonuç memnun edici olacaktır. Peki Çekmeköy lazer epilasyon tavsiyesi olarak hangi merkezleri önerebiliriz. İşte Çekmeköy lazer epilasyon merkezi;

Çekmeköy Lazer Epilasyon

Çekmeköy’de bulunan en iyi lazer epilasyon merkezlerinden birisi Nil Tellioğlu merkezidir. Kullandıkları cihazlar oldukça başarılı ve sektörde etkinliği kabul edilmiş cihazlardır. Ayrıca ekipte yılların verdiği tecrübe ile kendini geliştirmiş ve o bölgedeki en iyi merkezlerden biri haline gelmiştir. Nil Tellioğlu kliniği ayrıca leke bakımı ve zayıflama konusunda da çok iyi cihazlara ve kadroya sahip bir kliniktir. Bu tarz şikayetleriniz içinde kendilerinden destek alabilirsiniz.

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver