League of Legends Hakkında Genel Bilgiler

lol-fps-arttirma
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

League of Legends, Lol kısa adıyla tanınan ve dünyada en çok oynanan arena oyunlarının başında gelen bir oyundur. Bireyselden çok bir takım oyunu olan Lol, Sihirdar Vadisi’nde beşerli iki takım oluşturulmasıyla 10 kişiyle oynanan bir oyundur. Lol’ de 3 farklı koridor ve kırmızı ile mavi gruplar mevcuttur. Takımların kuleleri ve inhibitörleri bulunur ve her iki takım da bu kuleleri yıkmak amacıyla mücadele eder. Kuleler yıkılınca takımlar ek minyon kazanarak çok daha güçlü bir pozisyona ulaşırlar. Lol fps arttırma yöntemleriyle Lol’ de daha başarılı olunabilir.

Yasuo Günahkar Kılıç

Çok azimli olan Yasuo Lonia’ dır. Yasuo’nun yeteneği çevik bir kılıç ustası olmasıdır. Bu sayede havayı düşmanlarına karşı kullanır. Yasuo gençken ustasını öldürmekle suçlandı. Son derece gururlu olan Yasuo suçsuzluğunu kanıtlayamadı ve kendisini korumak amacıyla kardeşini öldürdü. Daha sonra ustasının gerçek katili ortaya çıksa da Yasuo yaptıklarından dolayı kendini affedemedi. Rüzgar Yasuo’nun kılıcına rehberlik eder. Bu sayede Yasuo ct vatanını dolaşıyor.

League of Legends Kayıt Aşaması

Lol’e kayıt olurken bir e-postaya ihtiyaç duyulur. İkinci aşamada ise doğum tarihi istenir. Doğum tarihini de yazdıktan sonra üçüncü aşamaya geçilir. Üçüncü aşamada ise daha önce kullanılmamış bir kullanıcı adı belirlemeniz gerekir. Ayrıca oyun için şifre de belirlenir. Bu aşamadan sonra kullanım koşulları kabul edilerek oyuna kayıt olunur. Daha fazla Lol rehberi için Sihirdarct internet sitesine göz atınız.

Bu Yazıya Tepki Ver