Leaument, Gazze halkına dayanışma mesajı verdi

image_658b0a7194e45_hO2Ne1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Leaument, Gazze’deki durumu kötü olduğunu söyledi

Leaument, X sosyal medya platformunda yaptığı açıklamada, Gazze halkıyla dayanışma mesajı içeren bir video paylaştı. Videoda, bölgedeki durumun hala kötü olduğuna dikkat çeken Leaument, yaklaşık 20 bin kişinin öldürüldüğünü söyledi. Bu ölümler arasında çocukların da olduğunu belirtti.

İsrail hükümeti Gazze’de hayatı yok ediyor

Leaument, Noel tatilini ailesi ve arkadaşlarıyla geçirenleri ve Gazze’de acı çekenleri düşünmeye çağırdı. İsrail hükümetinin “intikam siyaseti” nedeniyle okulları, hastaneleri ve sivil konutları bombaladığını ve Gazze’deki hayatı yok ettiğini söyledi.

Fransız muhalif milletvekilleri İsrail’i eleştirdi

Fransız muhalif milletvekilleri, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını eleştirdi. Bir milletvekili, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog’un Gazze’ye atılacak bir obüs mermisine “size güveniyoruz” yazdığı bir fotoğrafı paylaştı. Muhalif milletvekili, İsrail devletinin Gazze’deki soykırımı onayladığını ve sessiz kalan herkesin utanması gerektiğini söyledi.

Gazze’ye bombalar yağmaya devam ediyor

LFI Partisi Meclis Grup Başkanvekili Mathilde Panot, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının 80 günü geride bıraktığını söyledi. Panot, “Gazze’ye bombalar yağmaya devam ediyor. Daha da kötüsü, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun bombaların artacağını duyurmasıdır. Çocuklar için bir ara yok” dedi. Panot, bölgede derhal ateşkes sağlanması çağrısında bulundu.

Bu Yazıya Tepki Ver