Life Yurtdışı Polonya Tıp Eğitimi

Life yurt dışı eğitim tecrübeli ekip arkadaşları ve sorumluluk sahibi çalışanları ile birlikte Polonya’da tıp eğitimi fırsatını gençlere sunmaktadır.

lifeyurtdisiegitim (1)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Life yurt dışı eğitim tecrübeli ekip arkadaşları ve sorumluluk sahibi çalışanları ile birlikte Polonya’da tıp eğitimi fırsatını gençlere sunmaktadır. Life yurtdışı eğitim 10 yılı aşkın süredir bu sektörde tanınmış ve Varşova Tıp Üniversitesi üzerinde anlaşmalı olan tek firmadır. Birçok Avrupa üzerinde hatta genel dünya ülkeleri üzerinde çalışmalar yürütmüş deneyimli ekibi ile birlikte hizmet ağı vermektedir. Birçok Avrupa ülkesi üzerinde dil eğitimi, erasmus programları ve eğitim fuarları düzenlemektedir.

Özellikle en çok tercih edilen bölümlerden biri de Tıp eğitimidir. Life yurtdışı eğitim olarak gençlere en iyi şekilde Tıp eğitimini sağlayan üniversitelerle anlaşmalı çalışmaktadır. İngilizce eğitim veren Varşova Tıp Üniversitesi 210 yılı aşkın en eski devlet üniversitesi olarak önünüze çıkmaktadır. Yıllık 7500 eurodan başlayan ve 15bin euroya kadar artış gösterebilen fiyatlar ile tıp eğitimi sağlanmaktadır. Eğer hazırlık okuma ihtiyacınız varsa 957 saat üzerinden yıllık 6bin Euro ödeme ile bu eğitime sahip olabilirsiniz.

Life Yurtdışı Eğitim Polonya’da Eğitim

Life yurt dışı eğitim Polonya yurtdışı eğitim sayesinde köklü üniversitelerde öğrencilere okuma şansı sunmaktadır. Polonya bir Avrupa ülkesi olmasıyla birlikte oldukça fazla avantajlara sahiptir. Öncelikle mavi bayraklı diploma ile mezun olmaktasınız ve bu diploma ile dünya üzerinde her yerde mesleğiniz geçerli olacaktır. Sınavsız kayıt olma işlemleri ise oldukça kolaydır sizlerden talep edilen bazı belgeler ile birlikte kayıt işlemleriniz kolay bir şekilde gerçekleşecektir. Ancak tıp ve diş hekimliği fakültelerinde okumak isteyen öğrenciler giriş sınavlarına girmek durumundadırlar.

Polonya da okumak isteyen öğrenciler için üniversite ücretleri oldukça uygundur. Her bölümde değişiklik gösteren ücretler 2500 eurodan başlayıp 15bin euroya kadar artış gösterebilmektedir. Ayrıca bir Avrupa ülkesi olduğunu da göz önünde bulundurursak sosyal ekonomik yaşam da oldukça uygundur. Öğrenciler aynı zamanda Polonya’da üniversite okurken çalışma imkanlarına da sahiptir. Polonya üniversitelerinden mezun olmanız durumunda sizlere ek 1 yıl daha vize verilmektedir.  Dünya üzerinde büyük şirketlerin Polonya üzerinde şubeleri vardır ve iş imkanları olarak oldukça zengin bir ülkedir.

Polonya da Okumaya Karar Vermeden Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Polonya’da üniversite okumak her gencin hayalidir ve oldukça kolay bir yöntem ile de sizlere üniversite okuma şansı sunana Polonya oldukça tercih edilmektedir. Life yurtdışı eğitim sizlere gerekli bilgilendirmeleri yaparak nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunda yardımcı olmaktadır. Yanlış tercih yapılmaması için öğrencileri dikkatle dinleyerek neler düşündüklerini tartarlar. Öncelikle tercih yapmadan önce üniversitelerin şartlarını dikkatle okuyun. Eğitim ücretleri nelerdir, taksit imkanları var mı varsa kaç aya bölünebiliyor gibi soruları okula yönlendirebilirsiniz. Daha sonrasında öğrencilerin beklentileri neler akademik kariyer düşünceleri neler bunlar dikkate alınarak Life yurtdışı eğitim tarafından yönlendirmeler gerçekleşmektedir. Life yurtdışı eğitim öğrencilerine göre analizler yaparak onlara doğru tercih listesi sunmaktadır.

Bu Yazıya Tepki Ver