Lionel Messi’den Inter Miami Açıklaması Transfer İddialarına Son

Screenshot_1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya futbolunun yıldızı Lionel Messi, Inter Miami’den ayrılıp Suudi Arabistan veya Barcelona’ya transfer olacağına dair çıkan söylentilere yanıt verdi.

Dünya futbolunun efsanevi ismi Lionel Messi, Amerika Birleşik Devletleri’nin Major League Soccer (MLS) ekiplerinden Inter Miami’de kariyerine devam ederken, transfer söylentileri futbol dünyasını sallamıştı. Ancak Arjantin Milli Takımı’nın Dünya Kupası Elemeleri için Peru ile oynadığı maçın ardından Messi, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu ve bu söylentilere açıklık getirdi.

Lionel Messi, milli takımının Peru’yu 2-0 mağlup ettiği bu önemli karşılaşmanın ardından basın mensuplarına şunları söyledi: “Ocak ayında, sezon öncesi hazırlık yapmak, sıfırdan başlamak ve her zaman olduğu gibi mümkün olan en iyi şekilde hazırlanmak için tekrar Miami’ye döneceğim.” Messi’nin bu açıklamaları, Inter Miami’den ayrılmayı planlamadığını ve geleceğini bu kulüpte görmeyi hedeflediğini gösteriyor.

36 yaşındaki Arjantinli yıldız, sezon başında Inter Miami ile katıldığı 13 resmi maçta 11 gol ve 5 asistlik etkileyici bir performans sergilemişti. Messi’nin bu açıklamaları, takımının ve MLS’in geleceğine yönelik umutları canlandırdı.

Lionel Messi’nin Inter Miami ile olan macerası, futbolseverler tarafından heyecanla takip edilmeye devam edecek.

 

Bu Yazıya Tepki Ver