LİPOSUCTİON İLE SARKIK DERİLERİNİZDEN KALICI OLARAK KURTULUN

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Vücudun belirli bir bölümünden fazla yağları aldırma işlemine liposuction denir. Liposuction bir kilo verme yöntemi değildir ve kararlı bir vücut ağırlığına sahip insanlar liposuction yaptırabilir. Prosedür gamzeleri, selüliti veya çatlak izlerini tamamen kaldırmaz. Amaç açık ve bu da fazla yağ birikintilerini vücuttan çıkarmak. Liposuction vücutlarının görünüşünü dönüştürmek ve geliştirmek isteyenler için uygundur.

Liposuction Faydaları

Liposuction vücut hatlarınızı belirginleştirir.  Jinekomastiden muzdarip erkeklerde yağ meme dokusunu kaldırarak problemi çözebilir. Liposuction sonrasında sağlıklı beslenme ve spor yardımıyla işlemin etkileri çok uzun ömürlü olabilir. Koltuk altı bölgelerine uygulandığında aşırı terlemeyi engelleyebilir. Vücudunuzdaki ciddi dengesizlikleri ve anormallikleri azaltarak görünümünüzde fark yaratır ve özgüveninizin artmasını sağlar.

Liposuction Hakkında Bilinmesi Gerekenler

İşlem genel olarak anestezi yapılarak gerçekleştirilir. Liposuction, sadece kilo verme aracı olmak yerine, sarkık derileri yok etmeye yönelik bir prosedürdür. Karın, sırt, kalça, iç diz, bel simidi, boyun çizgisi ve çene altındaki bölge, dış uyluk, iç uyluk ve üst kol gibi vücut bölgeleri yaygın olarak liposuction tedavisi için tercih edilir.

Liposuction Riskli Midir?

Tüm cerrahi prosedürler biraz risk içerir. Bununla birlikte, liposuction iyi bir güvenlik siciline sahiptir fakat deneyimli doktorumuz ve ekibimiz sayesinde prosedürle ilgili riskler azalır. Nadir olmasına rağmen, enfeksiyon riski mevcuttur.

FIT VE PÜRÜZSÜZ BİR KARIN KARIN GERME İLE HAYAL DEĞİL

Karın germe, karın bölgenizdeki fazla ve sarkık deri ve yağı gidermek için yapılan cerrahi bir işlemdir. Çoğu durumda, zayıflamış olan kasları da güçlendirir. Bu, karnınızın daha pürüzsüz ve sıkı olmasına yardımcı olur. Karın germe hakkında daha fazla bilgi ve randevu almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. www.drleylaarvas.com

Karın Germe Çeşitleri

Standart karın germe operasyonu, kilo kaybı veya hamilelik sonrası sık görülen, gevşek, sarkan karın derisine yönelik yapılan işlemdir.  Karın germe işlemi, aşırı yağ ve deriyi cerrahi olarak karın bölgesinden uzaklaştırır. Göbek deliğinin üstündeki ve altındaki zayıflamış veya ayrılmış kasları sıkılaştırır, daha pürüzsüz ve daha sıkı bir karın profili oluşturur. Mini karın germe operasyonu, özellikle göbek deliğinin altındaki yağ ve derinin cerrahi olarak alınması içindir. Göbek deliğinin altındaki zayıflamış kasları sıkılaştırır

Karın Germe Avantajları

Diyetlerle gitmeyen yağlar, sporunuzu engelleyen sarkık bir deri için çözüm karın germe olabilir. Hamilelik de karın kaslarını gevşetebilir, sarkık deri ve altı pakete benzer bir şey elde etmeyi imkansız hale getirebilir. Neyse ki, bir karın germe operasyonu karın kaslarınızı sıkılaştırır ve karnınıza hak ettiği görünümü verir. Sağlıklı beslenme ve spor ile desteklendiğinde karın germe operasyonu sonrası görünüm uzun ömürlüdür.

Karın Germe ve Liposuction

Karın germe, liposuction etrafındaki en popüler kozmetik prosedürlerden biridir. Bununla birlikte, liposuction’dan farklı olarak, sarkık deriyi de yok eder. Liposuction son derece çok yönlü olmasına rağmen, asıl işlevi yağ azaltma prosedürüdür ve gerçekte mükemmel liposuction adayı cilt elastikiyetine sahiptir.

Yara İzlerinize Elveda Deyin

Karın germe, göbek deliğinizin altındaki gevşek cildi yok ettiğinden hamileliğin en büyük problemlerinden biri olan sinir bozucu çatlak izlerini de yok edebilir. Gerilme izlerini azalttığını iddia eden yüzlerce krem ​​ve losyon olmasına rağmen, etkinlikleri şüphelidir – bu yüzden cildin karın birikmesinden çıkarılmasının en etkili tedavi olduğu düşünülür.

Ben Aday mıyım?

En iyi adaylar genellikle iyi formda olan ancak gevşeyen cilde veya diyet ve egzersize cevap vermeyen büyük karın yağ birikintilerine sahip bireylerdir. Karınları çoğul gebeliklerden gerilmiş olan kadınlar da karın germeden faydalanabilir.

 

Bu Yazıya Tepki Ver