Lol Hesap Satışı

test
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Dünyada en çok oynanan League of Legends oyununda sıfırdan başlamak yerine ilerleme kaydedilmiş hesaplardan satın almak mümkündür. Bu satın alma işlemleri sırasında bilinmesi ve uygulanması gereken bazı önemli noktalar bulunmaktadır. Bunları en iyi şekilde öğrenerek sorunsuz bir şekilde lol hesap satın alma işlemi gerçekleştirilebilir.

 

LOL Hesap Devri Nasıl Yapılır?

 

Bilindiği üzere lol hesap devri son derece kolay ve hızlı bir işlemdir. Hesap devri sırasında devreden ile alıcı kişi arasında öncelikle şartlar konuşulur ve anlaşma sağlanır. Bu anlaşma şartları uygun bulunduğu taktirde devreden kişinin hesabı incelenir. Hesap devri için para aktarım süreci belirlenir. Böylece karşılıklı olarak aktarım sağlanır. Lol hesabının devri için hesabın adı ve şifresi verilir. Ayrıca güvenlik önlemleri ve sonradan bir sorun çıkmaması için şifre yenileme için kullanılan iletişim adresleri de alınır. Böylece sorunsuz bir şekilde işlem tamamlanır.

 

LOL Hesap Satışı Nedir?

 

Oyun içerisinde kullanılan lol hesap satışı var olan hesabın başka kullanıcılara para karşılığında satılmasıdır. Oyunda ilerleme kaydetmiş ve artık hesabını satmak isteyen kullanıcılar bu şekilde hesaplarını elden çıkarırlar. Böylece elde ettikleri gelir ile başka hesaplarını besleyebilirler veya oyundan çekilebilirler. Bu sayede hem satan kişi parasını çıkarmış olur hem de alan kişi mantıklı bir alım yapmış olur. Çünkü oyun içerisinde harcanan zamanın ve alınan öğelerin bir değeri vardır. Bu değerler ve verilen emekler bu şekilde karşılanmış olur.

 

LOL Hesap Alım-Satım İşlemi

 

En çok tercih edilen işlemlerden birisi hesap alım ve satım işlemleridir. Bu sayede verilen emekler boşa gitmemiş olur. Ayrıca alım işlemlerini yerin getiren kişiler de zaman kaybetmeden ileri seviyelerden oyuna devam ederler. Lol hesap alım ve satım işlemleri tamamen kullanıcıların anlaşmasına bağlıdır. Böylece kolayca ve sorunsuz bir şekilde halledilir.

 

Bu Yazıya Tepki Ver