Madonna, Copacabana Plajında Unutulmaz Bir Konser Verdi

image_66375ca9df8d0
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Madonna, 1.6 Milyon Hayranının Karşısında

İkonik müzisyen Madonna, Brezilya’nın ünlü Copacabana plajında muhteşem bir konser vererek rekorlar kırdı. 65 yaşındaki ünlü şarkıcı, ücretsiz olarak sahne aldığı dev konserde 1.6 milyon hayranının coşkusuna ortak oldu.

Şarkılarıyla Gönülleri Fethetti

Madonna, dünya turnesinin son ayağı olan ve “Celebration” adını verdiği konserde unutulmaz performans sergiledi. Sıcak havaya rağmen 2 saatten fazla sahnede kalan sanatçı, “Like a Prayer”, “Vogue” ve “Express Yourself” gibi hit şarkılarını seslendirdi.

Muhteşem Atmosfer ve Özel Konuklar

Konser öncesinde seyircileri serinletmek için su dağıtılan etkinlikte, Brezilyalı sanatçılar Anitta ve Pabllo Vittar da Madonna’ya eşlik etti. Sahildeki özel yatlardan ve balkonlardan da izlenen konser, Rio de Janeiro’nun eşsiz manzarası eşliğinde unutulmaz bir deneyim sunarken 3 binden fazla polis memuru da güvenliği sağladı.

Rio Ekonomisine Büyük Katkı

Rio eyalet yönetimi, Madonna konseri için 3.9 milyon dolar harcadıklarını açıklarken geri kalan masrafların sponsorlar tarafından karşılandığını duyurdu. Yetkililer, konserin Rio ekonomisine yaklaşık 50 milyon dolarlık bir katkı sağladığını belirtti.

Bu Yazıya Tepki Ver