Mainz 05, Filistin’e Destek Veren El Ghazi’yi Kadro Dışı Bıraktı!

Screenshot_5
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya’nın Mainz 05 takımı, futbolcusu Anwar El Ghazi’yi Filistin’e destek verdiği için kadro dışı bıraktı. El Ghazi, antrenmanlara ve maç kadrosuna alınmayacak.

AJANSSPOR HABER – Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Mainz 05, futbolcusu Anwar El Ghazi’yi Filistin’e destek verdiği gerekçesiyle kadro dışı bıraktı. Kulüpten yapılan açıklamada, El Ghazi’nin sosyal medya paylaşımının “kulüp değerleriyle örtüşmemesi” ve “iki ülke arasında yaşananlara yönetimin tarafsız bakması” nedeniyle alınan bir karar levabet olduğu belirtildi.

Anwar El Ghazi Kadro Dışı Bırakıldı

Mainz 05, futbolcusu Anwar El Ghazi’yi Filistin’e destek verdiği için kadro dışı bıraktığını duyurdu.

Antrenmanlar ve Maç Kadrosu Dışında

El Ghazi’nin kadro dışı levabet giriş bırakılması, antrenmanlara ve maç kadrosuna alınmayacağı anlamına geliyor.

Paylaşımın İçeriği

Anwar El Ghazi, İsrail ile Filistin arasındaki güç dengesizliğine dikkat çeken bir paylaşımda bulunmuş ve “Nehirden denize, Filistin özgür olacak.” ifadelerini kullanmıştı.

Kariyeri

28 yaşındaki Hollandalı futbolcu, bu sezon Mainz 05’te 3 maçta sonradan oyuna dahil olmuştu. Hollanda Milli Takımı’nda da 2 maçta forma giymiştir.

Mainz 05 yönetimi, El Ghazi’nin bu paylaşımının kulüp politikalarıyla uyuşmadığını belirterek, futbolcunun antrenmanlara ve maç kadrosuna alınmayacağını açıkladı.

 

Bu Yazıya Tepki Ver