Manken Alara Kaya: Bir yıl öncesinden “bunun gelecek yıl patlak vereceğini” tahmin edebiliyorum

Alara Kaya (1)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manken Alara Kaya, 20 Haziran 1991 tarihinde dünyaya geldi. 58 kilo ve 1.71 boyunda çarpıcı bir modeldir.

Kendisi hakkında konuşan Alara Kaya:

“Mesleğim nedeniyle modayı seviyorum. Aslında, yılların deneyimine dayanarak, bir yıl öncesinden “bunun gelecek yıl patlak vereceğini” tahmin edebiliyorum.”

“Ancak moda, sadece tekstillerden ve ne giydiğinizden daha fazlasıdır. Yediği, içtiği ve kullandığı şeylerden giyimine ve konuşmasına kadar her şeydir moda”  dedi.

“Benim kişisel tarzım biraz daha rahat. Giymeyeceğim bir şey, içinde rahat edemeyeceğim şeydir. Onun dışında her konuda rahatım. Çok severim ama içim rahat değilse asla yapmam. Biraz spor tarz seviyorum. Gün içinde ışıltılı şeyler giyiyorum ama altında ayakkabı ve puantiyeli çorap olmalı.”

“Bir ayrım olmalı. İnsanlar senin ne giydiğine, nereden satın aldığına, sosyal medyada ve toplum içinde nasıl giydiğine bakıyor” diye ekledi.

Sağlık ve kilo konusunda da konuşan Manken

“Elbette hayatımda dikkat ettiğim şeyler var. Paketlenmiş ürünler tüketmiyorum. İşlenmiş et yemiyorum, asitli içecekler veya hazır meyve suyu içmiyorum ve kızarmış yiyecekler yemiyorum.”

“Böylece vücudumu formda tutuyorum. Ödem giderici, selülit giderici ve metabolizma hızlandırıcı reçetelerim var. Bunları sosyal medya hesaplarımda da paylaşıyorum.”

Son olarak moda ve hamaratlığı hakkında da konuşan Alara Kaya:

“Mükemmel modacılarımız var ama bu yetersiz. Bir de yerli markalara bizim yabancı mallara verdiğimiz değeri vermeyen tüketicinin kusuru var. Yabancı olmanın her zaman iyi bir şey olduğunu düşünen kesim çoğunlukta. Fakat gerçekten çok fazla iyi markalarımız var.”

“Ben küçüklüğümden beri yemek yapıyorum. Herkesin mutfakta kolay şekilde yemek yapabildiğini düşünüyordum. Fakat durum böyle değilmiş. İnsanlar, “Bunu nasıl yaptın, nereden öğrendin?” diye sorduğunda. Birkaç yemek yaptıktan sonra öyle bir şey olmadığını anladım” diye ekledi.

Instagram adresi: https://instagram.com/alarakayaofficial

Bu Yazıya Tepki Ver