Mariş Sumudica: “Golleri de Ben Atamam” – Gaziantep FK Beşiktaş Maçı Sonu Açıklamaları

Screenshot_30
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Beşiktaş’a karşı oynanan maçın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sumudica, takımının performansını ve gol atma konusundaki zorlukları değerlendirdi.

Sumudica’dan Maç Sonu Değerlendirmesi

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Gaziantep FK, deplasmanda Beşiktaş’a 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, mücadeleyi ve takımının performansını değerlendirdi.

Sumudica’nın Sözleri: “Golleri de Ben Atamam”

Sumudica, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün aslında benim takımım 60 dakika boyunca çok iyi oynadı. Markaj hatasından dolayı gol yedik. Daha iyi olmamız lazım. Birinci golden sonra daha açık oynamaya başladık, ikinci gol geldi maalesef. Kayserispor maçında 4-5 pozisyona girdik, atamadık. Başakşehir maçında aynısı, Beşiktaş’a karşı da pozisyonlar yakaladık. Çok net pozisyonlardı bunlar. Deplasmanda eğer gol atamazsanız, kazanamazsınız. Bugün de öyle oldu. 3 deplasmanda 14 pozisyona girdik ama bunları gole çeviremedik. Ben takımı sadece hazırlayabilirim. Takımı bu şekilde hazırlayabilirim ama bu da bir yere kadar. Sahanın içine girip de kendim gol atamam. Takıma rakip kaleye gelene kadar antrenman yaptırabilirim, gerisi, gol atmaları, onlara, kalitelerine kalmış. Gerçekten çok mutluyum takımımdan. Çok iyi mücadele ettiler, çok iyi oynadılar. Sadece gol eksikti bugün.” şeklinde konuştu.

Beşiktaş’ın 2-0’lık Galibiyeti

Beşiktaş, Gaziantep FK karşısında 2-0’lık skorla galip gelerek önemli bir zafer elde etti. Gaziantep FK ise performansına rağmen galibiyet elde edemedi.

Takımın Performansı ve Gol Atma Zorlukları

Sumudica, takımının performansını övdü ve pozisyonlara girmelerine rağmen gol atmada yaşanan zorluklara dikkat çekti. Gaziantep FK Teknik Direktörü, oyuncularının sahada mücadele ettiği için mutlu olduğunu vurguladı.

Bu Yazıya Tepki Ver