Marmaris ’teki yangında, bir orman işçisi hayatını kaybetti

Bakan Pakdemirli ’den Marmaris ’teki orman yangınıyla ilgili açıklama
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edinilen bilgiye göre, Marmaris-İçmeler karayolu kenarındaki ormanlık alanda saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine bölgeye Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Yangına 6 helikopter ile havadan, 35 arazöz, 4 ilk müdahale aracı, 1 dozer ve çok sayıda orman işçisi ile söndürme çalışmalarına devam ediyor.

“Dumandan zehirlenen orman işçisi hayatını kaybetti”

Marmaris İçmeler Mahallesi’ndeki yangını söndürme çalışmaları devam ederken, dumandan etkilenen ve alevlerin arasında kalan Marmaris Orman İşletme Şefliği’nde çalışan Görkem Hasdemir (35) isimli orman işçisinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Bölgeye sevk edilen AFAD ekiplerinin Hasdemir’in cansız bedenini sarp alandan indireceği öğrenildi.

İLGİLİ HABER

Marmariste orman yangınıMarmaris ’te orman yangını

Cansız bedenine ulaşıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında alevlerin arasında kalarak hayatını kaybeden orman işçisinin cansız bedenine ulaşılarak, bulunduğu yerden indirildi. Orman işçisinin çalışma arkadaşları yasa boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, Marmaris-İçmeler karayolu kenarındaki ormanlık alanda saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine bölgeye Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Yangına 11 helikopter ile havadan, 38 arazöz, 19 su tankeri, 2 dozer ve çok sayıda orman işçisi ile söndürme çalışmalarına devam ediliyor.

Dumandan zehirlenen orman işçisi hayatını kaybetti

Marmaris İçmeler Mahallesi’ndeki yangını söndürme çalışmaları devam ederken, dumandan etkilenen ve alevlerin arasında kalan Marmaris Orman İşletme Şefliği’nde çalışan Görkem Hasdemir (38) isimli orman işçisi hayatını kaybetti. Hasdemir’in yangına müdahale eden 6 kişilik ilk ekipte yer aldığı, rüzgarın ters dönmesi ile alevlerin arasında kalarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Orman işçisinin cansız bedenine ulaşıldı

Bölgeye sevk edilen AFAD, Marmaris AKUT ve Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Hasdemir’in cansız bedenine ulaşarak bulunduğu yerden cenaze aracına ulaştırdı. Evli ve iki çocuk babası Hasdemir’in hayatını kaybetmesi çalışma arkadaşlarını büyük bir üzüntüye boğdu. Hasdemir’in cansız bedeni Marmaris İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Güldemet Kızıl – Bekir Tosun

Bu Yazıya Tepki Ver